Rampă pentru persoanele cu dizabilități, făcută în bătaie de joc. George Baltă: Asta nu este o rampă, asta este România

radiodcnews Team |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Social

Persoanele cu dizabilități din București se plâng că sunt pur și simplu umilite de cele mai importante instituții ale statului. Este și cazul lui George Baltă, fost jucător de rugby, aflat acum în scaun cu rotile, după ce a fost victima unui accident cumplit în martie 2006.

Rampele de acces, atât de necesare acestor oameni, sunt construite în bătaie de joc sau nu există. George Baltă, fost jucător de rugby, care locuiește în București s-a „lovit” de o astfel de problemă:

„Asta nu este o rampă, asta este România. O Românie care refuză să se educe, care închide ochii, o Românie nepăsătoare. Trăiesc în București, un oraș în care Primăria Capitalei aruncă responsabilitatea în curțile primăriilor de sector și invers. O țară în care mamele cu copii mici în cărucior, bătrânii și persoanele cu dizabilități au interzis la o viață accesibilă. Speranță că ceva se va schimba în bine eu nu mai am și asta doare TARE.”, este mesajul pe care George Baltă l-a transmis pe pagina sa de Facebook.

Și din păcăte nu este singurul.

„Știu cum e...”, a comentat un internaut la postarea sa.

În urmă cu 15 ani, pe 11 martie 2006, rugbystul George Baltă suferea un grav accident pe teren, în timpul unui meci de pregătire. La un pas de moarte, diagnosticat cu traumatism vertebro-medular cervical, luxaţie anterioară bilaterală C6-C7 (coloana vertebrală deformată în zona gâtului şi măduva secţionată complet), tânărul taloneur al Olimpiei Bucureşti a rămas paralizat de la piept în jos, potrivit Digi Sport.

2. -imagine fara descriere- (george--balta_40894000.jpg)

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel