Ramona Olaru își dezvăluie statusul sentimental: „Nu sunt disponibilă. Am treabă multă anul ăsta”

Autorul articolului: Andreea Cercel |
Data publicării:
| Categorie: Social
Sursa foto: Ramona Olaru, Instagram
Sursa foto: Ramona Olaru, Instagram

Ramona Olaru a oferit noi informații cu privire la statusul sentimental pe care-l are în prezent, după despărțirea de Cătălin Cazacu,

Ramona Olaru și Cătălin Cazacu au trăit pentru mult timp o poveste de dragoste extrem de tumultoasă. Erau momente în care cei doi se iubeau până la cer și-napoi, după care urma o ceartă zdravănă, marcată de mai multe scandaluri care, în mod evident, apăreau peste tot în presa mondenă. Dacă fanii sperau că inelul de logodnă pe care sportivul i l-a oferit frumoasei asistente de la Neatza va calma apele, se pare că nu a fost așa, iar în cele din urmă toate aceste suișuri și coborâșuri s-au încheiat printr-o despărțire. Nimeni nu știe exact nici până în ziua de astăzi care a fost motivul exact al despărțirii, însă vedeta vorbește și acum cu subînțeles despre fostul iubit.

„Dar ce crezi că eu sunt ca el? Să iau lucrurile înapoi. Nu mai zic nimic. Las în urmă tot ce nu mi-a fost bine, tot ce a făcut parte din ce nu mi-a fost bine. Greșelile să se ducă, să se spele, să fie bine toată lumea, să fiți fericiți, să mă lăsați în pace, căci îmi este foarte bine așa. Uneori este bine să lași fie material, fie personal, persoane, să le lași în urmă că doar așa vei dobândi starea de bine și fericirea. Eu văd la mine”, a declarat Ramona Olaru pentru ego, dând de înțeles faptul că fostul iubit i-a cerut înapoi inelul  de logodnă.

„Eu am încredere că oamenii pot fi și buni”

Chiar dacă vedeta a fost dezamăgită în dragoste în repetate rânduri, aceasta speră în continuare la o poveste de dragoste sinceră. Vedeta de la Neatza cu Răzvan și Dani nu și-a pierdut încrederea în oameni și este sigură de faptul că-și va întâlni sufletul pereche, la un moment dat.

„Așa am fost, așa sunt și așa voi fi pentru că eu am încredere că oamenii pot fi și buni, și sinceri. Am încredere că voi mai găsi oameni ca mine pe pământul ăsta”, a mai povestit fosta iubită a lui Cătălin Cazacu.

Ramona Olaru nu este disponibilă pentru o relație

Cu toate acestea, chiar dacă este singură în prezent, Ramona Olaru spune că nu este deschisă unei noi povești de iubire. Bărbații care vor să-i cucerească inima frumoasei blondine trebuie să aștepte până la toamnă, întrucât doar atunci aceasta se declară a fi o femeie disponibilă.

„Nu sunt disponibilă. Am treabă multă anul ăsta. Din noiembrie dacă vreți. Acum am o grămadă de treabă. Vă pup”, a mai completat Ramona Olaru pentru EGO.ro.

“Nu știu cine este acest om”

Mai mult, acum ceva timp, Ramona Olaru refuza să-i mai pronunțe numele fostului său iubit, semn că relația dintre ei s-a încheiat destul de dur.

“Nu știu cine este acest om și cine este această persoană care apare cu el prin ziare, deci nu știu ce să vă spun. Nu cunosc personajele despre care mă întrebați. Eu timp de un an și jumătate am trăit într-un fel de simulare, ceva program camera ascunsă. Prefer să mă concentrez pe prezent care este minunat”, a declarat, pentru Playtech Știri, Ramona Olaru.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel