Ramona Olaru este într-o nouă relație. Cine e bărbatul misterios: „Mă face fericită maxim, cum nu am mai fost cred că niciodată!”

Autorul articolului: Andreea Cercel |
Data publicării:
| Categorie: Social
Sursa foto: Ramona Olaru, Instagram
Sursa foto: Ramona Olaru, Instagram

Ramona Olaru  a oferit câteva informații despre noua poveste de iubire pe care o trăiește în prezent. 

Ramona Olaru este în culmea fericirii. Frumoasa blondină de la Neatza cu Răzvan și Dani spune că a cunoscut, în sfârșit, dragostea, așa cum nu a mai făcut-o din adolescență. După mai multe încercări eșuate pe plan sentimental, una dintre cele mai mediatizate fiind cea alături de Cătălin Cazacu, aceasta pare că a cunoscut o altă latură a fericirii. Nu este vorba despre o persoană publică, confirmă Ramona Olaru, tocmai de aceea aceasta și-a propus ca de această dată să-și trăiască povestea de dragoste departe de lumina reflectoarelor. 

„M-am îndrăgostit, îmi bate inima mai repede și sunt fericită non-stop! Asta înseamnă să te îndrăgostești, nu? Cred! Am zis că eu cred că de la 17 ani nu m-am mai îndrăgostit așa sau nu am mai simțit fluturași, așa cum simți la prima dragoste.”, a declarat Ramona Olaru, pentru ego.

Nu este dispusă să-i dezvăluie identitatea

Mai mult, dacă ultimele povești de dragoste au fost trăite în văzul tuturor, iar certurile dintre ea și foștii parteneri au ocupat zile în șir primele pagini ale presei, de data aceasta, Ramona Olaru nu-și mai dorește să facă din viața sa personală un subiect de discuție pentru cei din jurul său. Blondina spune că-l va prezenta pe cel care i-a cucerit inima doar în momentul în care lucrurile dintre ei doi vor evolua în direcția dorită, iar inelul de logodnă va străluci pe degetul său. Singurele persoane care au avut onoare de a-l întâlni până acum pe bărbatul misterios care a cucerit-o complet pe blondină sunt doar prietenii foarte apropiați, confirmă Ramona Olaru.

„Nu! Clar, nu! (n.r. nu îi spune identitatea) Nici nu o să îl vedeți prea curând. Am hotărât așa de această dată! Până nu am inelul pe deget sau data nunții stabilită, nu îl mai cunoaște nimeni! Bine, prietenii apropiați, da! O parte. (n.r. l-au cunoscut)”, a continuat aceasta.

Iubitul Ramonei Olaru nu e o persoană publică

Blondina spune că noul ei iubit nu face parte din lumea mondenă, ci este un om de afaceri destul de ocupat. Aceasta este fericită pentru că, în sfârșit, și-a ales un bărbat din alt domeniu și se declară a fi extrem de împlinită și de fericită în momentul de față. În final, Ramona Olaru a ajuns la concluzia că lucrurile private și ținute departe de atenția curioșilor sunt și cele mai intense și pline de fericire. 

„Nu! Doamne ajută, nu! (n.r. nu e din domeniu) Am reușit să scap! Nu știu, nu contează de unde este omul care va rămâne în viața mea atâta timp cât este ce trebuie și se comportă ca atare! Omul este mult prea serios, are treabă cu business-urile lui și nu își dorește să apară în presă în fiecare zi cu lucruri banale. Ce este mai privat este mai bine!

Mă face fericită maxim, cum nu am mai fost cred că niciodată!”, a mai spus ea, pentru sursa citată.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel