Raluka, dezvăluiri incendiare: Cum și-a înșelat iubitul / „Am impresia că o să mai înșel în viața mea”

Autorul articolului: Ciprian Dumitrache |
Data publicării:
| Categorie: Lifestyle

Raluka a vorbit cu multă sinceritate despre greșelile pe care le-a făcut în relații. 

Raluka a fost invitată la podcatul lui Damian Drăghici, unde a vorbit despre cele mai mari temeri ale sale, dar și cele mai mari greșeli. 

„Încerc să fiu din ce în ce mai bună, ca om și ca artist. Asta știu eu despre mine. Din păcate, mi-aș dori să fiu mai mult personaj. Să fiu cool, drăguță, mereu cu zâmbetul pe buze. Nu prea îmi place să fiu vulnerabilă, oamenii nu prea știu cine sunt eu. Îmi este frică de întuneric, aș putea face infarct, dacă se sting toate luminile aici, în platou. Încerc să-mi înving fricile”, a spus Raluka în cadrul podcasului lui Damian Drăghici.

”Când sunt îndrăgostită, nu mi-e foame, nu mi-e somn”


Artista este o femeie puternică și asumată, astfel că nu se ferește să își recunoască greșile. Vedeta spune că a înșelat în relații și crede că e capabilă să o mai facă. 

„Am făcut multe tâmpenii din dragoste, sunt impulsivă. Și mai sunt în stare, îmi asum aceleași lucruri atunci când iubesc. Am și înșelat! Și am impresia că o să mai înșel în viața mea. Bărbatul ideal trebuie să fie un om bun. Avem o problemă în ziua de azi, femeile au devenit independente și puternice, iar bărbații invers. Când sunt îndrăgostită, nu mi-e foame, nu mi-e somn, e cel mai frumos sentiment din lume. E ca un drog”, a dezvăluit artista.

Deși astăzi este una dintre cele mai apreciate artiste din România, copilăria Ralucăi Nistor nu a fost una lipsită de griji. Părinții cântăreței au făcut mari sacrificii pentru ca ea să-și poată urma visul. 

Citește mai departe pe Spectacola

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel