Raluca Bădulescu, declarații emoționante, după ce s-a aflat că divorțează: Îl iubesc mai mult decât orice pe lumea asta

Autorul articolului: Echipa RadioDCNews |
Data publicării:
| Categorie: Lifestyle
Raluca Bădulescu și Florin Stamin, foto Facebook
Raluca Bădulescu și Florin Stamin, foto Facebook

Raluca Bădulescu a anunțat că divorțează de soțul ei, după 13 ani de căsnicie. 

Raluca Bădulescu și Florin Stamin, divorțează, după 13 ani de căsnicie. Anunțul a fost făcut chiar de către Raluca Bădulescu. Jurata de la Bravo, ai stil! spune că deși divorțează, vor păstra sentimentele de  prietenie și grijă.

„După o îndelungată reflecție, Florin și cu mine am decis să începem un nou capitol în viață noastră, separați, dar conectați pentru totdeauna.


Ne-am fost alături unul altuia ani de zile, la bine și la greu ani de zile, suntem recunoscători pentru toate momentele de împlinire pe care le-am trăit împreună, însă, uneori, viața te duce pe drumuri diferite.

Sentimentul de prietenie și grijă al unuia față de celălalt ne va lega în continuare', a declarat Raluca Bădulescu, conform wowbiz.ro.

Raluca Bădulescu: Îl iubesc mai mult decât orice pe lumea asta și indiferent de orice

Imediat după anunțul divorțului, vedeta a oferit și primele declarații, în cadrul emisiunii "Teo Show", de pe Kanal D. Așadar, chiar dacă își vor continua viața pe drumuri separate, vedeta spune că îi va rămâne alături celui cu care a petrecut atât de mulți ani, pentru că sentimentele dintre ei rămân aceleași, în ciuda despărțirii.

"Da, este adevărat. Florin și cu mine am decis să mergem pe drumuri separate. Asta e viața, dar pe noi ne leagă o prietenie. Întotdeauna vom fi alături unul față de celălalt. Relația dintre noi doi o să continue întotdeauna în aceeași termeni extraordinari, în care a fost și căsnicia noastră. Florin este cel mai minunat om care există pe planetă. Îl iubesc mai mult decât orice pe lumea asta și indiferent de orice, va rămâne inima și sufletul meu și suntem împreună întotdeauna.", a declarat Raluca Bădulescu pentru emisiunea Teo Show, de pe Kanal D.


S-au cunoscut la o petrecere


„Pe soțul meu, pe Florin l-am cunoscut la un after hours. Îmi plăcuse mult de el, foarte mult. Se întorsese din Valencia, eu mai țărancă de aici nu știam ce îmi povestea. A fost și el fericit până să mă cunoască pe mine. Acum e fericit în continuare. El are viața lui, eu am viața mea. Am stat pe capul lui nasol”, a spus Raluca Bădulescu pe YouTube, în cadrul podcast-ului Aproximativ discuții cu Gojira. 


Ce spunea vedeta despre relația cu Florin Stamin

În urmă cu un an, vedeta vorbea despre Florin Stamin ca fiind bărbatul vieții ei, între cei doi fiind dragoste la prima vedere.

„De aproape 12 ani suntem împreună. A fost dragoste la prima vedere. DA! Eu cred doar în dragoste la prima vedere, nu există să ne întâlnim și să spunem că lasă, poate data viitoare te plac mai mult. Eu sunt un om radical, există alb sau negru pentru mine. Am crezut întotdeauna în Făt Frumos pe cal alb, în pofida tuturor cunoscuților care îmi spuneau că am o vârstă – că l-am cunoscut când aveam 33-34 de ani – și că sunt nebună, că nu există prințul din povești. Acel bărbat pe care eu l-am visat a apărut în viața mea, soțul meu. Am știut că el este alesul', spunea Raluca Bădulescu, în urmă cu un an, pentru revista Viva.


La începutul anului, Raluca Bădulescu spunea că încă are fluturi în stomac când își vedea soțul și credea că acesta este sufletul ei pereche. 

Cei doi s-au cunoscut în urmă cu 13 ani, după divorțul vedetei de Vali Pungă, tatăl fiului ei. 

„Da, aveam 34 de ani și îl așteptam pe Făt-Frumos. Am fost foarte fericită cu primul meu soț, Vali Pungă, în continuare avem o relație extraordinară, dar îl așteptam pe acel bărbat de care eram convinsă că există pentru mine. Pur și simplu am știut de când l-am văzut pe Florin că el este acela predestinat, cred în destin, cred în Dumnezeu, cred în minuni, ele există", a declarat Raluca pentru Viva. 

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel