Radu Ștefan Bănică, despre prima întâlnire cu Andra: A crezut că sunt asistentul tatei. Nimeni nu știa că sunt fiul lui Ștefan Bănică Jr.

Giorgi Ichim |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Lifestyle
Radu Stefan Bănica - Foto: Instagram Andra / captura Youtube
Radu Stefan Bănica - Foto: Instagram Andra / captura Youtube

Radu Ștefan Bănică a făcut o dezvăluire amuzantă despre primul eveniment la care a participat alături de tatăl lui, Ștefan Bănică Jr. Andra a crezut că e un asistent.

Odată ce a crescut, Radu Ștefan Bănică, fiul cel mare al lui Ștefan Bănică Jr. a surprins publicul larg cu decizia sa de a-și urma tatăl în carieră. Cu un talent aparte la actorie, frumos și cu o voce pe care o recunoști rapid, Radu a ajuns repede la inimile publicului, pe cont propriu.

Radu Ștefan Bănică sau Ștefănel, așa cum îl numește sora sa, Violeta, își croiește acum propriul drum în actorie și în muzică, urmând cu mândrie pașii bunicului și tatălui, ambii atât de iubiți de public.

După ce a recunoscut că Ștefan Bănică Jr. nu l-a îndrumat spre muzică, ci spre o meserie, meseria de actor, Radu este mândru de faptul că, acum, reușește să le îmbine pe ambele.

La doar 22 de ani, Radu Ștefan Bănică a lansat deja primele sale piese "Tu" și "Vagabondul", care se bucură deja de un real succes.

În cadrul unei emisiuni TV, Radu Ștefan Bănică a povestit cum a fost prima sa experiență la un eveniment alături de tatăl lui. Potivit lui, nimeni nu l-a recunoscut, mai ales că până la vârsta de 18 ania vrut să stea departe de lumina reflectoarelor.

Radu a dezvăluit că l-a însoțit pe tatăl lui la un concert la care trebuie să cânte alături de Andra și că nu a fost prezentat drept "fiul lui Ștefan Bănică Jr." motiv pentru care Andra nu l-a remarcat.

"Eram la Romanian Awards și eu eram în spate. Cred că acesta era primul eveniment la care ne-am afișat împreună…nimeni nu știa că sunt fiul lui. Erau mulți bodyguarzi pe lângă el și când mă vedeau ziceau: Bă, dă-te de aici! Dă-te!

Și ziceam: Stați un pic că sunt…

Și mergeam cinci pași și zicea el: Bă, e fiul meu!

Și mergeam apoi în față. Știu că a venit atunci Andra, și tata mi-a dat trofeul să îl țin, și el a vorbit cu Andra și eu îl rugasem să îmi facă și mie cunoștință. Și nu mi-a făcut.

Andra a crezut că poate sunt asistentul sau ceva. Nu s-a uitat deloc, apoi am văzut-o cum pleacă.

I-am zis apoi că: o să vină momentul când o să o cunosc datorită mie, nu datorită ție. Așa a fost prima mea întâlnire cu Andra", a spus Radu Ștefan Bănică.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel