Radu Drăguşin, nerăbdător să joace la EURO 2024: Pentru asta am muncit alături de colegi

Autorul articolului: Echipa RadioDCNews |
Data publicării:
| Categorie: Sport
Sursa Foto: Agerpres
Sursa Foto: Agerpres

Fotbalistul Radu Drăguşin a declarat, luni, că este nerăbdător să joace la EURO 2024.

 

"Sunt nerăbdător să joc la EURO, pentru asta am muncit un an şi jumătate alături de colegii mei. Pentru asta am venit la naţională determinat şi motivat. S-a mai dus puţin din presiune după obţinerea calificării, dar s-a ridicat mult ştacheta. Iar noi trebuie să o ţinem acolo sus. Obiectivul realist la EURO este trecerea de faza grupelor. Atuul nostru este calitatea jucătorilor, pentru că atunci când noi suntem liniştiţi şi cu mintea limpede, putem să ne batem cu cei mai buni", a spus Drăguşin într-un interviu acordat FRF TV.

Fundaşul a declarat că s-a acomodat la Tottenham, fiind transferat la începutul acestui an în celebrul club.

"M-au primit cu o căldură incredibilă"

"M-am acomodat foarte bine la Tottenham, m-au primit cu o căldură incredibilă. Pentru mine fotbalul din Anglia a reprezentat mereu un obiectiv, îmi place foarte mult stilul de joc, intensitatea şi viteza jocului. De aceea când au venit mai multe oferte, acolo am vrut să merg. M-a impresionat în Anglia intensitatea antrenamentelor în primul rând, forţa pe care o au băieţii de acolo şi calitatea lor", a explicat Radu Drăguşin.

România întâlneşte Irlanda de Nord, pe 22 martie, de la ora 21:45, pe Arena Naţională din Capitală şi Columbia, pe 26 martie, de la ora 21:30, pe Civitas Metropolitano din Madrid, în două partide amicale înaintea participării la EURO 2024, conform Agerpres.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel