Radu Bănică, despre relația cu Andreea Marin și Lavinia Pârva: Mereu am avut o relație așa, mai de prietenie

Autorul articolului: Echipa RadioDCNews |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Lifestyle
Radu Bănică, sursa foto Instagram
Radu Bănică, sursa foto Instagram

Radu Bănică a mărturisit cum se înțelege cu Andreea Marin. Fiul lui Ștefan Bănică a făcut dezvăluiri despre relația cu mamele lui vitrege. 

Radu Bănică a vorbit despre relația cu Andreea Marin, dar și cu Lavinia Pârva. Tânărul a făcut dezvăluiri din interiorul familiei. 


Fiul lui Ștefan Bănică Jr. a dezvăluit că cea care i-a fost soție tatălui său timp de șapte ani s-a comportat mereu ca o mamă cu el și spune că o respectă foarte mult deoarece este mama Violetei, cu care el are o relație foarte frumoasă. 


Radu Bănică a vorbit și despre relația cu Lavinia Pârva, actuala parteneră a tatălui său, despre care a avut doar cuvinte de laudă și a dezvăluit că au mai mult o relație de prietenie. 


„Eu mă înțeleg foarte bine cu Andreea, avem o relație frumoasă. Este mama Violetei și n-ar avea nicio problemă. Da (nr. Andreea Marin l-a tratat ca pe copilul ei). A ținut și ține în continuare. Țin foarte mult la Andreea. Mă înțeleg foarte bine și cu Lavinia. Mereu am avut o relație așa mai de prietenie. Mamei mele îi datorez o mare parte a creșterii mele, ca și comportament. Mă ajută în tot ce fac și mă sprijină în tot ce fac. Sunt norocos să am o astfel de mamă. O iubesc pe ea la fel cum îl iubesc pe tata, la fel cum iubesc toată familia”, a mărturisit Radu Bănică, în cadrul emisiunii Showbiz Report.


Radu Ștefan Bănică și-a deschis propria afacere la doar 20 de ani

Ștefan Bănică Jr. are toate motivele să fie mândru de fiul lui, Radu, care are deja propria afacere, la doar 20 de ani. Tânărul artist și-a deschis propria cafenea și este mândru că a reușit să ajungă pe picioarele sale, mai ales că a început să muncească de la o vârstă fragedă. 

„Sunt foarte fericit să vă spun că unul dintre visurile mele sau împlinit anul acesta. Vă aștept pe toți la o cafea bună, la un brunch și de ce nu, un pahar de prosseco”, a scris Radu Ștefan Bănica pe pagina lui de Instagram.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel