Radarul în Bucureşti. Peste 800 de șoferi, amendați pentru viteză. Cea mai mare viteză înregistrată: 141 de km/h

Autorul articolului: Ciprian Dumitrache |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Social

Poliția Rutieră a organizat în acest weekend o serie de acțiuni prin care să depisteze șoferii vitozomani.

În acest weekend colegii noștri de la Brigada Rutieră au acționat pe arterele cu risc rutier ridicat din municipiul București pentru a preveni accidentele de circulație care s-au produs din cauza nerespectării regimului legal de viteză.În urma activităților de control desfășurate au fost aplicate 818 sancțiuni contravenționale, pentru încălcarea regimului legal de viteză, în valoare de peste 430.000 de lei.

De asemenea, au fost reținute 24 permise conducere, pentru depășirea regimul legal de viteză cu peste 50 km/h.

Viteză de 141 de km/h

Un bărbat în vârsta de 32 de ani a condus un autovehicul pe o stradă din sectorul 1 cu viteza de 141 de km/h, pe un sector de drum unde limita de viteză era de 50km/h. Persoana în cauză a fost sancționată contravențional cu amendă în valoare de 1.305 lei, iar ca măsură complementară s-a dispus suspendarea exercitării dreptului de a conduce pentru o perioadă de 90 zile, informează Direcția Generală de Poliție a Municipiului București.

Un alt exemplu este cel al unui șofer, prins băut la volan și care nu deținea permis.

În liniștea nopții un scârțâit de roți și o lovitură puternică. O mașină întoarce pe linia continuă distrugând unul dintre stâlpii ce delimitează sensurile de circulație si gonește pe-o stradă din Sectorul 5.O patrulă de polițiști de la Secția 19 pornește în urmărirea autoturismului cu semnalele acustice și luminoase aprinse.Văzând că șoferul nu are nicio intenție să oprească, polițiștii execută câteva focuri de avertisment.

Un tânăr de 28 de ani băut și fără permis de conducere a fost reținut", relatează DCNews, citând poliţiştii de la Direcția Generală de Poliție a Municipiului București.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel