Puya și-a întrerupt concertul când o domnișoară a urcat pe scenă

Autorul articolului: Echipa RadioDCNews |
Data publicării:
| Categorie: Știri
Puya și-a întrerupt concertul când o domnișoară a urcat pe scenă/ Facebook
Puya și-a întrerupt concertul când o domnișoară a urcat pe scenă/ Facebook

Puya, celebrul rapper, a surprins pe toată lumea cu gest făcut în timpul unui concert, numeroși fani fiind impresionați de comportamentul lui. ”Într-o lume în care toți sunt Pique, fii Puya”, au spus internauții.

Concret, artistul a susținut un concert într-un club, iar la un moment dat o tânără a urcat pe scenă pentru a dansa alături de artist.

Îmbrăcată într-o ținută albă, domnișoara a urcat pe scenă și a început să danseze. Ușor, ușor, Puya s-a depărtat și a cerut să fie oprită muzica, nici el nu a mai cântat. Imediat, el i-a arătat-o tinerei pe soția lui, Melinda, care era în club și i-a spus că doar ea dansează.

„O vezi pe aia mică de acolo? E nevasta mea, nu ai cum să dansezi cu mine, deci nu ai cum, e imposibil! Lasă-mă, că eu știu să cânt singur, fără dansatoare”, i-a spus Puya tinerei.

Imaginile inedite au ajuns pe rețelele sociale, iar mulți dintre fani l-au felicitat pe Puya pentru atitudine.

„Mi-am schimbat total părerea despre Puya. E un familist convins și un om de nota 100. Mai normal decât multe alte vedete și fără figuri chiar. Respect! (…) Nu am crezut niciodată că Puya are un caracter atât de misto! Bravooo! (…)”, ”Într-o lume în care toți sunt Pique, fii Puya”, au fost câteva dintre comentariile lăsate de fani.

Puya și Melinda au împreună trei fete

Discret cu viața personală, Puya, pe numele lui din buletin Dragoș Gărdescu, nu pune deseori poze pe rețelele sociale cu cele mai mari comori ale sale și nici nu vorbește prea mult despre soție și copiii lor.

Cu toate acestea, artistul "se dă de gol" din când în când cu mesaje frumoase pentru soția sa, Melinda. Invitat la podcastul lui Cătălin Măruță, Puya a vorbit și despre familie.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel