Puiul de leu își găsește vocea: Fiica lui Beyoncé intră în distribuția filmului „Mufasa: The Lion King”

Autorul articolului: Andreea Deaconescu |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Social
Sursa: Freepik
Sursa: Freepik

Blue Ivy Carter își face debutul cinematografic alături de mama sa, Beyoncé, în filmul „Mufasa: Regele Leu”.

Fiica lui Beyoncé, în vârstă de 12 ani, își va face debutul în film drept Kiara, fiica Nalei și a lui Simba, într-un prequel al filmului de succes din 2019. Beyoncé a fost vocea Nalei în „Regele Leu” din 2019 și își va relua rolul în „Mufasa”, potrivit The New York Times.

Filmul va fi regizat de Barry Jenkins, câștigător al Oscarului pentru cel mai bun scenariu pentru „Moonlight”.

„Un prieten bun de-al meu, Matthew Cherry, a realizat scurtmetrajul numit Hair Love, pentru care Blue Ivy a făcut audiobook-ul”, a declarat Jenkins. „Începând acest proiect și având asta în minte, m-am gândit: Merită o încercare? Ar dori Blue Ivy să facă asta? Ar vrea Beyoncé să joace alături de fiica ei? E prea personal?” s-a întrebat el. „Dar odată ce le-am pus întrebarea, amândouă au răspuns cu entuziasm”, a mai spus regizorul.

Anul trecut, Blue Ivy s-a alăturat lui Beyoncé pe scenă în timpul turneului Renaissance, care s-a încheiat în octombrie. Ea are deja un Grammy pentru cel mai bun videoclip pentru piesa „Brown Skin Girl”, un single al mamei sale. Beyoncé deține recordul pentru cele mai multe premii Grammy din istorie, cu 32 de victorii.

„Regele Leu”, regizat de Jon Favreau, a fost un succes, încasând 192 de milioane de dolari în cinematografe din Statele Unite și Canada în primul său weekend. În cele din urmă, a obținut vânzări de bilete de peste 1,5 miliarde de dolari la nivel global.

Articole similareCele mai noi articoleTrend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel