Reacția lui Will Smith după mărturiile soției privind căsnicia lor

radiodcnews Team |
Data publicării:
| Categorie: Lifestyle
Jada Pinkett Smith a dat BOMBA! / Sursa: Facebook
Jada Pinkett Smith a dat BOMBA! / Sursa: Facebook

Cartea de memorii a lui Jada Pinkett Smith, intitulată "Worthy," a ajuns marți în librării. Această autobiografie a actriței americane în vârstă de 52 de ani este plină de confesiuni despre tinerețea sa, relația cu părinții săi, problemele de sănătate mentală pe care le-a experimentat de-a lungul anilor dar mai ales detaliile căsătoriei sale cu actorul Will Smith, așa cum a dezvăluit săptămâna trecută.

Unul dintre aspectele care a atras cel mai mult atenția fanilor cuplului a fost dezvăluit într-un interviu cu People cu ocazia lansării cărții: Jada a mărturisit că este separată de bărbatul cu care s-a căsătorit în 1997 și cu care are doi copii. "Încă ne străduim să ne înțelegem”, a declarat aceasta, conform elpais.com

Răspunsul actorului la dezvăluirile soției sale a venit printr-un e-mail pe care l-a trimis publicației The New York Times. "Când ești cu cineva mai mult de jumătate din viața ta, apare o anumită orbire emoțională," scrie Smith, care afirmă că aceaste confesiuni ale lui Pinkett despre căsătoria lor l-au făcut să se trezească.

În cartea sa, Jada Pinkett Smith explică, printre altele, că părinții săi consumau frecvent droguri și că ea însăși a vândut substanțe interzise în tinerețe, sau că s-a luptat cu depresia și gânduri suicidale.

Will și Jada s-au căsătorit 1997. Un an mai târziu s-a născut primul lor copil, Jaden, acum în vârstă de 25 de ani, iar în 2000 a venit pe lume sora sa, Willow. Cuplul a fost în centrul atenției în aceste două decenii și ceva, mai ales în ultimii ani, când au început să fie mai sinceri cu publicul. În 2018, Will Smith a vorbit în emisiunea Red Table Talk, în fața soacrei, a soției, a fiicei și a mii de spectatori, despre "cea mai proastă perioadă" din căsnicia lor.

În același an, actorul a dezvăluit într-un interviu pentru Tidal că preferă să nu folosească cuvântul "căsătorie" atunci când vorbește despre Jada. "Preferăm să ne numim parteneri de viață, asta se întâmplă când realizezi că vei fi literalmente cu acea persoană pentru tot restul zilelor tale", a explicat el. Au fost de asemenea discutate relațiile extramatrimoniale pe care ambii le-au recunoscut. "Deși la început a fost o relație monogamă, acum nu mai este", a comentat actorul într-un interviu acordat revistei GQ în 2021.

Cu toate acestea, Pinkett a afirmat într-un interviu recent pentru People că nu ia în considerare divorțul. "Mi-am făcut promisiunea că nu va exista niciodată un motiv pentru care să divorțăm. Vom lucra la orice", a mărturisit ea: "Și pur și simplu nu am putut să încalc această promisiune".

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel