Noua piesă a Shakirei, un alt prilej de răzbunare pe fostul ei soț

radiodcnews Team |
Data publicării:
| Categorie: Lifestyle
Shakira / FOTO: Facebook
Shakira / FOTO: Facebook

În noua sa piesă, El Jefe (Șeful) artista columbiană critică discriminarea la locul de muncă dar face și o referință la fostul ei socru.

Shakira se folosește de mai bine de un an de cântecele sale pentru a vorbi despre faptul că a fost trădată. Astfel că profită de ultima sa piesă pentru a arunca săgeți către fostul ei partener, Gerard Piqué, și noua lui iubită, Clara Chía.

Single-ul, Shakira: Bzrp Music Sessions, Vol. 53, cu Bizarrap, a luat pe toată lumea prin surprindere cu cuvintele sale dure la adresa fotbalistului catalan. Și chiar împotriva fostei sale soacre. Cu toate acestea, publicul este deja mai mult decât obișnuit ca artista columbiană să dezvăluie aspecte din viața sa prin intermediul versurilor melodiilor sale.

Noua sa melodie, El Jefe, este o colaborare cu grupul muzical mexican american Fuerza Regida. Melodia a fost lansată miercuri și este o critică a discriminării la locul de muncă. De data aceasta, ea adresează câteva cuvinte dedicate fostului ei socru, Joan Piqué.

El Jefe (șeful), un cântec care începe cu legendarul "Shakira, Shakira, Shakira, Shakira" din Hips Don't Lie, se concentrează pe inegalitatea la locul de muncă. Melodia spune povestea unui angajat și a inegalității salariale.

Ceea ce i-a surprins cel mai mult pe adepții cântăreței columbiene este prezența lui Lili Melgar, fosta dădacă a copiilor ei, în videoclip.

Bona copiilor Shakirei și a lui Piqué a reprezentat un ajutor special pentru artistă în acest ultim an greu pe plan emoțional pentru ea. Potrivit mai multor publicații, Melgar a fost persoana care a ajutat-o pe cântăreața columbiană să găsească probe care să demonstreze că Piqué îi era infidel. Ea însăși a fost cea care a observat că, de fiecare dată când Shakira pleca într-o călătorie de afaceri, mâncarea i se termina mai repede.

Datorită acestei neglijențe a fotbalistului, artista a putut să-și dea seama de infidelitatea acestuia, iar ulterior a pus capăt definitiv relației lor de peste 12 ani în iunie 2022.

Videoclipul a fost devenit foarte popular într-un timp foarte scurt pe YouTube. Shakira apare în videoclip călărind un cal și purtând diferite accesorii cu stil texan - cizme cu toc înalt care ajung până la genunchi și o pălărie de cowboy asortată cu o rochie cu franjuri - care au făcut furori printre fani pe rețelele de socializare.

 

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel