Provocarea pe care o întâmpină în fiecare zi Cristina Ciobănașu, după 15 ani de televiziune: „Foarte greu”

Autorul articolului: Andreea Cercel |
Data publicării:
| Categorie: Social

Cristina Ciobănașu a vorbit despre provocările pe care nu le poate depăși, de când este persoană publică.

Cristina Ciobănașu a intrat în atenția publicului de la o vârstă foarte fragedă. Actrița a interpretat mai multe roluri de succes până în prezent în diferite seriale, care au propulsat-o și mai mult în carieră. Cu toate acestea, chiar dacă cunoaște celebritatea din adolescență, Cristina Ciobănașu spune că nu este încă obișnuită cu expunerea pe care i-o oferă această viață sau cu evenimentele mondene, care fac, într-o proporție sau alta, parte din viața unei persoane publice. 

”Eu ies din casă, dar numai pentru muncă. Glumesc acum. Încerc să ajung și la evenimente, dar dacă se întâmplă la o oră la care am și eu muncă la rândul meu, e foarte greu. Am alte priorități și atunci evenimentele ajung pe ultimul loc pe lista mea. Dar atunci când am timp, uite-mă prezentă”, a declarat Cristina CIobănașu, pentru ego.

Nu îi place ipostaza de reporter

Dacă cu ipostaza de persoană publică mai trebuie să se acomodeze, nici perspectiva de reporter nu i se potrivește din plin, povestește Cristina Ciobănașu, care spune că mai are de lucrat la acest capitol. Vedeta trăiește constant cu frica că ar putea pune întrebările greșite și că cel intervievat poate avea alte așteptări.

”Sincer, este o provocare. Îmi place să iau interviuri pentru că mă pune în disconfort. Nu mă simt confortabil în poziția de reporter. Am senzația tot timpul că sigur nu am întrebat ceva important și că ar fi trebuit să întreb, că sigur mi-a scăpat ceva. Aș vrea să mă împart în 15, să pot să iau interviuri la cât mai mulți oameni în același timp. Dar asta nu se poate și atunci încerc să fac cumva mai bine ceea ce fac în limita timpului”, a continuat ea.

Nu reușește să scape de timiditate

Revenind la evenimentele mondene, Cristina Ciobănașu spune că nu reușește să scape de timiditate, atunci când interacționează cu un număr atât de mare de persoane. Actriței i se pare total nepotrivit să se bage în seamă cu diferite persoane, care nu o cunosc în mod direct, motiv pentru care preferă să nu dea curs acestor invitații. 

”S-a mai dus din timiditate, dar foarte greu. Adică mi-am dat seama că îmi era foarte greu să mă bag în seamă așa cu oamenii. Și la evenimente, acum niște ani de zile, eu nu mergeam de teamă că o să stau singură și stingheră într-un colț și că nu o să știu cu cine să interacționez și cu cine să vorbesc. Îmi era aiurea să mă bag în seamă cu nu știu cine, că dacă se supără că i-am deranjat. De asta îmi era frică să ies la evenimente. Jur! Pentru că este foarte multă lume și există și presiunea aia că tu știi că cunoști persoane, dar pe multe le cunoști doar de la televizor sau văzându-le la alte evenimente și atunci nici nu știi dacă să te bagi în seamă. Poate acel om nici nu știe de unde să te ia, poate nu te recunoaște, poate are o problemă cu tine și nu vrea să vorbească. Mă duc eu așa să vorbesc?”, a continuat ea.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel