Provocarea Madonnei pentru Britney Spears! Ce a PROPUS artista

Autorul articolului: Echipa RadioDCNews | Dată: 06 feb 2022, 14:53 | Categorie: Știri
"Like a virgin" face senzație pe TikTok. Madonna așa cum n-ați mai văzut-o
"Like a virgin" face senzație pe TikTok. Madonna așa cum n-ați mai văzut-o

Madonna și excentricitatea fac echipă bună împreună. Artista aproape că nu are niciun secret față de fanii ei, iar momentele în care aceasta intră live este unul dintre preferatele celor care o urmăresc. Acolo, Madame X nu are filtru și chiar spune tot ceea ce gândește.

Madonna este, fără doar și poate, una dintre legendele muzicii. Chiar dacă de la piesa lansată alături de Maluma nu a mai fost în centrul atenției, muzical vorbind, diva a găsit alte metode prin care a compensat. Recent, Madonna a stat de vorba cu fanii ei și a recunoscut că îi este foarte dor de vremurile pe care le petrecea pe scenă alături de ei. Pe lângă declarații siropoase și momente emoționante, artista a aruncat bomba: vrea să recreeze sărutul cu Britney Spears. Cele două au stârnit un val de reacții în 2003 și se pare că Madame X este dispusă să își asume, din nou, tot riscul.

„Cu siguranță. Trebuie. Pe stadion, baby. Eu și Britney, ce ziceți de asta? Nu sunt sigură dacă ea și-ar dori, dar ar fi foarte cool. Am putea chiar să refacem sărutul original”, a spus Madonna.

Britney Spears se bucură se libertatea de care nu a avut parte în ultimii 13 ani și nu a avut timp să reacționeze la mesajul Madonnei. La sfârșitul anului trecut, judecătoarea responsabilă de caz a decis în favoarea cântăreței și a decis să îi retragă lui Jamie Spears tutela asupra fiicei lui pe care o avea din 2008. Britney este liberă acum să își administreze singură finanțele și să ia decizii în numele său.

Articole similareCele mai noi articoleTrend - Top citite