Propunerea neașteptată a lui Lino Golden: Reacția emoționantă a iubitei

Autorul articolului: Echipa RadioDCNews |
Data publicării:
| Categorie: Știri
Propunerea neașteptată a lui Lino Golden: Reacția emoționantă a iubitei/Instagram
Propunerea neașteptată a lui Lino Golden: Reacția emoționantă a iubitei/Instagram

Lino Golden se pregătește să facă pasul cel mare! Celebrul trapper trăiește cele mai frumoase momente alături de iubita lui, pe care a și cerut-o de soție. Acesta a pus la cale un eveniment frumos organizat cu ocazia zilei lui de naștere, însă la un moment dat a ținut să facă anunțul cel mare. A îngenuncheat și i-a pus întrebarea mult așteptată Alexandrei! Cum a reacționat tânăra?

Lino Golden și-a găsit fericirea deplină. La împlinirea vârstei de 26 de ani pe 5 octombrie, artistul a ales să organizeze o petrecere de ziua lui abia în seara următoare. A adunat toți prietenii apropiați și a organizat o festivitate spectaculoasă. Cu toate acestea, cel mai notabil moment a fost când trapperul a luat-o pe nepregătite pe iubita sa și i-a cerut mâna. Atmosfera a fost cu adevărat emoționantă, iar răspunsul afirmativ al tinerei a fost momentul-cheie al serii.

„Îți mulțumesc că ești alături de mine mereu. O mie de cuvinte nu valorează nimic și voiam să îți zic dacă vrei să fii soția mea?”, este o parte din declarația artistului pentru iubita lui. După, s-a pus în genunchi în fața ei și a întrebat-o dacă vrea să fie soția lui. Tânăra s-a emoționant atât de tare, încât abia și-a găsit cuvintele. S-a așezat și ea în genunchi, iar răspunsul mult așteptat a fost DA.

Lino Golden și iubita lui și-au cumpărat casă împreună

Pare că relația lor este pe un trend ascendent. Cu un an de când sunt împreună, au decis să avanseze și au investit în casa visurilor lor. Au făcut o declarație uluitoare zilele trecute, surprinzându-i pe toți. Artistul pare nerăbdător să se așeze la casa lui, cumpărând locuința și cerând-o în căsătorie pe iubita sa.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel