Promisiunea Madonnei la debutul noului ei turneu, Celebration Tour

radiodcnews Team |
Data publicării:
| Categorie: Știri
Madonna / Foto: Gustavo Fernando Durán / Flickr
Madonna / Foto: Gustavo Fernando Durán / Flickr

Cel mai nou turneu al Madonnei va începe la Londra și este prezentat ca o "experiență unică", despre care personalul spune că nu are "nicio trupă pe scenă" și că are o listă de cântece care cuprinde "aproximativ 45 de melodii".

Turneul Celebration Tour - care va cuprinde cele mai mari hituri din cariera de peste patru decenii a Reginei muzicii pop - va începe oficial sâmbătă, la The O2 din Londra, unde Madonna va susține patru concerte sold-out.

Înainte de primul concert din acest turneu, artista în vârstă de 65 de ani a împărtășit vineri fotografii pe poveștile sale de pe Instagram în care s-a bucurat de o seară alături de fiul său David Banda, Stella McCartney și managerul de talente Guy Oseary, precum și de vizitarea expoziției de artă a fiului său Rocco Ritchie.

În iunie, Madonna a amânat data inițială de începere a ultimului său turneu în Canada, după ce Oseary a anunțat că o "infecție bacteriană gravă" a dus la internarea artistei muzicale la terapie intensivă pentru câteva zile.

Cântăreața a postat pe Instagram în iulie, spunând că se concentrează pe "sănătate și pe a deveni mai puternică" și a menționat că planul este de a "reprograma etapa nord-americană a turneului și de a începe în octombrie în Europa".

Live Nation a confirmat apoi noile date în august.

Turneul ei ar trebui să aducă un omagiu orașului New York, unde și-a început cariera în muzică.

"Sunt entuziasmată să explorez cât mai multe cântece în speranța de a le oferi fanilor mei spectacolul pe care îl așteaptă de mult timp", a declarat Madonna într-o declarație înainte de turneu.

Invitatul special Bob The Drag Queen, câștigător al concursului RuPaul's Drag Race, pe numele real Caldwell Tidicue, va cânta la fiecare reprezentație.

Directorul muzical al Madonnei, Stuart Price, a declarat pentru BBC News că turneul este "un documentar prin vasta ei carieră", care include peste 40 de cântece.

Madonna - cea mai de succes artistă din istoria clasamentelor muzicale din Marea Britanie, cu 13 topuri - are un catalog uriaș care include succesele sale timpurii Into The Groove din 1985 și Papa Don't Preach din 1986, precum și cele mai recente hituri 4 Minutes din 2008, cu Justin Timberlake și Sorry din 2006.

De asemenea, ea a ocupat de 12 ori locul doi în topurile britanice decât orice alt artist, conform Official Charts Company, cum melodi precum  American Life din 2003 și Beautiful Stranger din 1999.

Spectacolele ei au prezentat, de asemenea, momente șocante, inclusiv turneul său Blond Ambition din 1990, care a inclus acrobații riscante pe scenă, teme sexuale și religioase și costume unice (inclusiv faimosul său sutien conic), a stârnit indignarea autorităților mondiale.

Papa Ioan Paul al II-lea a declarat concertul ei ca fiind "unul dintre cele mai satanice spectacole din istoria omenirii", ceea ce a dus la anularea mai multor spectacole din Italia.

După spectacolul de la Londra, cântăreața își continuă etapa europeană, care include locații din Danemarca, Belgia și Spania - și se va încheia din nou în Marea Britanie pentru alte două concerte la Londra în decembrie.

Madonna va începe etapa nord-americană a turneului său pe 13 decembrie în Brooklyn, New York, înainte de a se deplasa în orașe precum Boston, Toronto și Miami.

Ea este așteptată să încheie la Mexico City, în Mexic, unde va fi prezentă de-a lungul a patru date, între 20 și 24 aprilie 2024.

Acesta este primul turneu al Madonnei de la spectacolele sale Madame X, care s-au încheiat în 2020.

Unele dintre aceste spectacole au fost anulate din cauza unor leziuni la genunchi și la șold. 

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel