Profeția teribilă a Babei Vanga. Fiori RECI pentru Putin: ”Mulți conducători se vor schimba. Va veni DOMNITORUL vesel”

Antonio Grigore |
Data publicării:
| Categorie: Lifestyle

Noile interpretări ale previziunilor celebrei clarvăzătoare bulgare dau peste cap tot ce s-a vorbit până acum.

Baba Vanga a prezis o mulțime de evenimente care au devenit realitate și pare că, măcar în parte, pare să fi avut dreptate și în privința tragediei care se întâmplă în Ucraina. Clarvăzătoarea ar fi prezis un ”an cu mulți de doi”, care ar schimba radical ordinea mondială.

Ziua în care „șase de doi se vor reuni”, a susținut ghicitoarea, „va fi un șoc pentru întreaga lume”.

Ce înseamnă asta? Pe data de 22.02.2022, președintele rus Vladimir Putin a semnat decrete de recunoaștere a așanumite Republici din Donețk li Luhansk și tot atunci a înregistrat și declarația, difuzată pe 24 februarie, prin care anunța invazia în Ucraina.

Potrivit rapoartelor presei, Vanga a prevăzut ruptura finală a relațiilor dintre Rusia și America, dar și o strânsă cooperare între Rusia și China.

Propaganda de la Kremlin interpreta cuvintele clarvăzătoarei în direcția instalării unei hegemonii a Rusiei în estul Europei și nu numai. Însă, situația din teren pare cu totul alta. Ne-o arată clar poticnelile forțelor ruse, dar și reacția internațională, inclusiv pasivitatea Chinei.

”Mulți conducători se vor schimba”

Înainte de moartea ei, clarvăzătoarea a anunțat o tulburare politică globală. Profeția spune că un anumit conducător va crea un ”stat slav puternic”.

Unul dintre discipolii Vangăi povestește o discuție pe care a purtat-o cu Baba Vanga: ”Am avut o conversație prietenoasă, am băut ceai. Am spus că eu însumi vin din regiunea Kursk, de lângă Ucraina. Ea a spus: "Va fi un război, un război teribil. Vor distruge tot ce poate fi distrus acolo și vor ucide. Mulți conducători se vor schimba".

Discipolul clarvăzătoarei bulgare a mai arătat că Vanga s-a referit și la ”domnitorul vesel”, ceea ce l-a dus cu gândul către Volodimir Zelenski, actualul lider de la Kiev: ”Va veni praful de pușcă - va declanșa un război. Apoi va veni domnitorul verde - vesel, bun. Tuturor le va plăcea, iar el va conduce acolo”.

 

2022, Anul Tigrului: ”Amintiți-vă că Primul Război Mondial a început în anul Tigrului”

 

Despre evenimente din acest an a vorbit și astrologul ucrainean Vlad Ross.

Într-un interviu premonitoriu, publicat pe 24 decembrie 2021, astrologul s-a referit la anul 2022, al cărui simbol este Tigrul de Apă, iar ceea ce a declarat atunci pare că a început să se adeverească măcar parțial.

Chinezii cred că a fi născut în Anul Tigrului este fericire și noroc. Dar cel mai adesea acest simbol poartă conflicte mondiale la scară largă. Amintiți-vă că Primul Război Mondial a început în anul Tigrului. Prin urmare, în 2022, Ucraina va fi în pragul unui război nuclear, care ar putea fi declanșat de președintele rus Vladimir Putin”.

 

 

 

 

 

 

 

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel