Producătorul Metro Boomin își comemorează mama decedată în urmă cu doi ani

Autorul articolului: Mihai Preda |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Știri
Lumânare
Lumânare

Metro Boomin este un om ocupat. Producătorul a orchestrat o „bătălie a rapperilor” de neuitat între Kendrick Lamar și Drake. A colaborat cu Kendrick Lamar pentru single-ul numărul unu „Like That” și l-a „înțepat” pe Drake cu instrumentalul „BBL Drizzy”. Metro Boomin nu a fost niciodată mai popular.

Cu toate acestea, în mijlocul turneului cu Future, celebrul producător și-a luat o pauză pentru a-și aduce un omagiu mamei sale decedate, Leslie Wayne. Tragedia a avut loc în urmă cu doi ani. Metro Boomin a postat pe contul său de Instagram o serie de fotografii. Prima fotografie îi înfățișa pe el și pe mama sa când era copil, iar a doua când erau amândoi adulți, scrie HNHH.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Young Metro 3 Times ???? (@metroboomin)

Textul emoționant al postării arată durerea prin care trece Metro Boomin în urma pierderii premature. „Au trecut doi ani de când trupul tău ne-a părăsit”, a scris el. „Dar în fiecare dimineață mă rog în genunchi ca spiritul tău să ne cuprindă pe mine, pe frații și surorile mele din ce în ce mai mult în fiecare zi.” Producătorul și-a încheiat mesajul cu o declarație emoționantă către Wayne: „Te iubesc și îmi lipsești mai mult decât ar putea fi vreodată explicat sau înțeles.”

Mama producătorului a ajuns în atenția publicului din cauza unui recent conflict dintre el și Soulja Boy. Au ieșit la iveală tweet-uri vechi în care Metro Boomin îl insulta pe Soulja Boy, iar rapperul cunoscut pentru piesa „Crank That” a răspuns insultându-l pe Leslie Wayne. Ulterior, Soulja Boy și-a retras comentariile și și-a cerut scuze lui Metro Boomin prin intermediul platformei X (fosta platformă Twitter). „Îmi cer scuze lui @MetroBoomin pentru reacția exagerată la un tweet vechi”, a postat el. „Condoleanțe pentru mama ta. Voi apela la terapie și management al furiei. Nu mai răspund la ură, nici nouă, nici veche.”

Metro Boomin și-a exprimat deschis pierderea pe contul său de Instagram. În august 2022, producătorul a postat un mesaj către fani în care își detaliază sentimentele. „Mama a fost și este încă cea mai bună prietenă a mea din univers. Oricine mă cunoaște cu adevărat știe că am fost mereu băiatul mamei toată viața”, a scris el. „Acest lucru nici măcar nu se mai simte real; e ca un coșmar fără sfârșit, care reîncepe de fiecare dată când mă trezesc.” Într-o altă postare, a adăugat: „Trebuie să fie asta senzația iadului, pentru că sufletul meu parcă arde mereu, iar tot ce e în jurul meu arde constant.”

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel