Producătoarea Chefi la cuțite, supărată pe Gina Pistol: „Am încercat să o fac să se răzgândească. Nu mi-a fost ușor”

Autorul articolului: Andreea Cercel |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Social
Gina Pistol, Mona Segall, captură video Youtube
Gina Pistol, Mona Segall, captură video Youtube

Mona Segall a dezvăluit cum a primit vestea Ginei Pistol de a se retrage din emisiunile de pe Antena 1. 

Decizia că Gina Pistol s-a retras din cadrul emisiunilor America Express și Chefi la Cuțite a întristat extrem de tare fanii care abia așteptau să o revadă pe vedetă pe micile ecrane. Nici producătoarea celor două emisiuni nu a fost deloc încântată de vestea primită, motiv pentru care a încercat să o convingă pe iubita lui Smiley prin toate motivele să se reîntoarcă. 

„Chefi la cuțite nu e ușor de făcut. Munca Ginei, mai ales în perioada de audiții, înseamnă că stă de la 10 dimineața, ea trebuia să plece de acasă de la 8 și stătea câteodată până la 2 noaptea. E obișnuită să stea cu cea mică, cea mică e obișnuită cu ea și acum a ales.

Nu mi-a fost ușor. Am încercat să o fac să se răzgândească. Nu prea încerc să fac lumea să se răzgândească când ia asemenea hotărâre de care depinde viața, familia. Am făcut și eu greșelile mele, n-am ales niciodată familia. Nu știu… ”, a explicat Mona Segall, în cadrul unui podcast, potrivit Fanatik

Care a fost cea mai scumpă emisiune până acum

Emisiunea Asia Express este una dintre cele mai urmărite din România, însă costurile producției acesteia sunt pe măsură. Până acum, ultimul sezon a fost cel mai costisitor dintre toate, mărturisește Mona Segall. 

„Este printre cele mai scumpe. Nu știu cât costă alte show-uri. Noi pe săptămână avem 15 ore de conținut difuzabil în prime time și atunci se scad costurile astea.

Cel mai scump de până acum a fost în America și cred că cel de-al doilea sezon a fost cel mai ieftin. Depinde foarte mult de costurile țărilor. De câteva avioane folosim, de cum trecem dintr-o țară în altă”, a mărturisit producătoarea America Express.

Producătorii o vor pe Delia în emisiune cu orice preț

Delia este, fără doar și poate, una dintre cele mai celebre artiste din România, motiv pentru care producătorii și-o doresc cu orice preț în emisiune. Artista nu s-a decis însă deocamdată, întrucât cariera sa necesită foarte mult timp petrecut în țară.

„Delia cu soțul sau cu sora… și cu mama. Până la urmă, Delia cu oricine. E foarte greu pentru un artist ca Delia să plece două luni și se întâmplă că noi nu știm exact perioada în care mergem de la an la an ca să-i spunem înainte”, a dezvăluit Mona Segall.

Mai mult, aceasta a dezvălui faptul că Speak a fost mult timp în depresie, imediat ce s-a întors din aventura vieții sale. Acesta își dorea în fiecare minut să simtă adrenalina din competiție și să aibă parte de probe precum în concurs. 

„Problema e când se întorc acasă. Speak a fost în depresie 2 luni sau 3 luni și sunt mulți ca el. În momentul în care te întorci, adrenalina îți lipsește și n-a ieșit din casă pentru că nu mai știa ce să facă. Nu-și mai găsea rostul, avea nevoie de cursă, de adrenalină și asta s-a întâmplat”, a mărturisit Mona Segall.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel