Procesul dintre Johnny Depp și Amber Heard este tema unui nou serial de pe Netflix

radiodcnews Team |
Data publicării:
| Categorie: Știri
Netflix face echipă cu Spielberg în serialul documentar "Life on Our Planet"
Netflix face echipă cu Spielberg în serialul documentar "Life on Our Planet"

Controversa provocată de procesul dintre Johnny Depp și fosta lui soție, Amber Heard, este ecranizată în noul serial documentar care va putea fi urmărit curând pe Netflix, la un an după încheierea scandalului dintre cei doi.

A fost făcut public trailerul pentru Depp v. Heard, un documentar în trei părți care "examinează cunoscutul caz de defăimare care a captat atenția lumii și a devenit primul proces din lume difuzat pe TikTok", conform sinopsisului oficial.

"Punând pentru prima dată ambele mărturii una lângă alta, seria explorează acest eveniment mediatic global, punând sub semnul întrebării adevărul și rolul pe care îl joacă acest concept în societatea noastră modernă", se mai arată în continuarea descrierii ecranizării scandalului dintre cei doi, relatează revista People.

Depp vs. Heard este regizat de Emma Cooper, care a realizat și documentarul The Mystery of Marilyn Monroe (2022): The Unheard Tapes, pe aceeași platformă de streaming.

Potrivit unui altor declarații ale reprezentanților Netflix despre noua serie documentară publicată pe Tudum, Depp v. Heard are "scopul de a prezenta o imagine de ansamblu neutră a ceea ce se întâmplă atunci când opinia publică începe să umbrească realitatea".

De la proces încoace, au existat mai multe documentare despre acest caz, plus un film original Tubi intitulat Hot Take: The Depp/Heard Trial.

Un juriu format din șapte persoane, cinci bărbați și două femei, a ajuns la un verdict în procesul din Virginia din urmă cu un an, dându-i dreptate în mare parte lui Depp. Actorul a câștigat toate cele trei capete de acuzare pentru defăimare în ceea ce privește un articol de opinie din 2018 pe care Heard l-a scris acuzându-l pe artist de abuz domestic, deși nu i-a menționat numele în acel articol.

El a primit despăgubiri de 10,35 milioane de dolari. Heard a câștigat, la rândul ei, una dintre cele trei cereri de despăgubire și a primit 2 milioane de dolari în despăgubiri.

În decembrie, Heard a confirmat că ea și Depp au ajuns la o înțelegere și că amândoi au renunțat la acuzațiile lor. Ea a spus despre această decizie "foarte dificilă": "Am în sfârșit ocazia de a scăpa de ceva ce am încercat să scap în urmă cu peste șase ani și în condiții cu care pot fi de acord."

Depp vs. Heard va fi difuzat pe Netflix începând cu 16 august.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel