Procese bizare din lume: Cazul bărbatului care voia să-și modifice vârsta

Autorul articolului: Echipa RadioDCNews | Dată: 04 sep 2023, 13:29 | Categorie: Știri
Procese bizare din lume: Cazul bărbatului care voia să-și modifice vârsta/Freepik
Procese bizare din lume: Cazul bărbatului care voia să-și modifice vârsta/Freepik

Câteodată, oamenii ajung în fața instanțelor din motive neobișnuite!

Poți să-ți imaginezi că un olandez numit Emile Ratelband nu era mulțumit de vârsta sa, așa că, la vârsta de 69 de ani, a decis să meargă în instanță cu speranța de a-și schimba oficial vârsta din documente. Motivația sa a fost că vârsta actuală îi afectase șansele de angajare și de a întâlni oameni de sex opus. Cu toate acestea, judecătorul nu a fost de acord cu schimbarea vârstei, deoarece aceasta ar putea cauza confuzii și probleme juridice.

Crezi că ai avut parte de o primă întâlnire nereușită? Poate că ar trebui să te gândești din nou! În 2017, un bărbat în vârstă de 37 de ani din Texas a decis să dea în judecată femeia cu care ieșise în primul lor rând la cinema, deoarece ea nu părea să fie impresionată de întâlnirea lor. Femeia a rămas cu nasul în telefon în timpul filmului, și bărbatul a decis să o dea în judecată pentru că aceasta i-a stricat experiența. Nu a cerut o sumă mare, ci doar 17,31 de dolari, echivalentul costului biletului de cinema.

Obosit de confuzia constantă cu legendarul baschetbalist Michael Jordan, un bărbat pe nume Allen Heckard a decis să-l dea în judecată pe sportiv, susținând că a suferit daune emoționale din cauza acestor confuzii. Cu toate acestea, cererea sa a fost respinsă de instanță...

Credeai că ai auzit totul? În 2007, un tribunal din Zimbabwe a judecat un șobolan pentru că a intrat într-un magazin și a distrus bunuri din acel loc. Cu toate că șobolanul nu a fost prezent la proces, avocații au pledat în numele său. O situație similară a avut loc în 2005, într-un sat din India, când o maimuță a furat o cameră foto și a distrus-o. Proprietarul aparatului foto a intentat un proces împotriva animalului și a cerut despăgubiri pentru daunele suferite.

Articole similareCele mai noi articoleTrend - Top citite


DC Media Group Audience