Probleme pentru Madonna: Un fan o dă în judecată pentru concertul din California

Autorul articolului: Andreea Deaconescu |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Social
Sursa: Madonna, Facebook
Sursa: Madonna, Facebook

Madonna se confruntă cu un nou proces din partea unui fan nemulțumit de turneul ei, "Celebration". Fanul, Justin Lipeles, a intentat un proces împotriva Madonnei și a promoterului ei, Live Nation, acuzându-i de mai multe nereguli legate de show-ul din California.

Potrivit Music News, Lipeles susține că el și alți participanți la concert nu au fost informați corespunzător despre desfășurarea evenimentului. Acesta susține că a ajuns cu câteva ore mai devreme, așteptându-se la o seară cu un program standard, începând de la 20:30, însă Madonna a urcat pe scenă abia după ora 22:00.

Însă nemulțumirea principală se referă la conținutul spectacolului. Lipeles susține că artista nu a ținut cont de disconfortul termic al fanilor, încurajându-i chiar să se dezbrace. Mai mult, acesta o acuză de playback și de prezentarea unor momente considerate obscene pe scenă.

Fanul cere despăgubiri pentru startul întârziat, cheltuieli de judecată și alte prejudicii cauzate de "lipsa de respect" a Madonnei față de public. Acesta nu este primul proces de acest gen. Același tip de acțiuni legale au fost intentate împotriva artistei și pentru concertele din Washington D.C. și New York City.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel