Probleme în Paradis: Ben Affleck vrea divorțul de Jennifer Lopez la doar doi ani de la nuntă

Autorul articolului: Andreea Deaconescu |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Social
Sursa: Jennifer Lopez, Facebook
Sursa: Jennifer Lopez, Facebook

Căsnicia lui Ben Affleck și Jennifer Lopez pare să se clatine puternic, actorul dorind deja divorțul, potrivit unor surse din interior. Zvonurile privind o eventuală despărțire a celor doi au luat amploare după ce Affleck a spus că mariajul lor a fost o "nebunie temporară".

Affleck și Lopez și-au unit destinele în august 2022, retrăindu-și povestea de dragoste la 20 de ani după ce își anulaseră prima logodnă. Deși fanii au fost extaziați de reaprinsul lor amor, se pare că lucrurile nu au funcționat în cele din urmă, potrivit Daily Star.

Potrivit Page Six, actorul ar fi extrem de hotărât să pună capăt mariajului, susținând că decizia de a se căsători a fost luată sub impuls. Această dorință vine pe fondul unor presupuse vieți separate pe care le duc cei doi, în ciuda achiziționării anul trecut a unei proprietăți luxoase împreună, în valoare de 47 de milioane de lire sterline (aproximativ 60 de milioane de dolari).

O sursă a declarat pentru publicație: "Dacă ar exista un motiv de divorț pentru «nebunie temporară», cu siguranță l-ar invoca." Sursa a adăugat: "Simte că ultimii doi ani au fost doar un vis urât și acum și-a revenit în simțiri și își dă seama că nu are cum să funcționeze."

Diferențele de abordare a vieții publice ar fi, de asemenea, un factor care contribuie la disensiuni. Chiar dacă recent au participat împreună la piesa școlară a fiului lui Ben, Finn, se pare că Affleck și Lopez locuiesc separat.

Zvonurile despre divorț au fost alimentate și de fanii care au observat că vedeta din "I'm Real" a dat like unei postări pe Instagram despre "relațiile disfuncționale". Postarea conținea mai multe texte care descriau caracteristicile unei persoane cu care "este imposibil să construiești o relație sănătoasă". Printre aceste caracteristici se numărau lipsa integrității emoționale, lipsa respectului pentru timpul partenerului și nerespectarea promisiunilor.

Articole similareCele mai noi articoleTrend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel