Probleme în accesarea mai multor servicii Microsoft

Autorul articolului: Echipa RadioDCNews |
Data publicării:
| Categorie: Știri
Probleme în accesarea mai multor servicii Microsoft / Photo by Nothing Ahead
Probleme în accesarea mai multor servicii Microsoft / Photo by Nothing Ahead

Mai multe servicii oferite de gigantul informatic Microsoft, inclusiv serviciul de mesagerie Outlook, erau indisponibile miercuri dimineaţa la nivel global din cauza unor probleme care sunt în curs de examinare, a informat grupul american într-un mesaj pe Twitter, informează AFP.

"Am identificat o posibilă problemă de reţea şi analizăm datele pentru a stabili care sunt următorii paşi", se precizează în mesajul postat de Microsoft.

Pe reţelele sociale, mai mulţi utilizatori din întreaga lume s-au plâns că nu pot accesa serviciile Microsoft. "Am ceva de lucru pe Microsoft Teams şi serverele nu funcţionează în India. Vă rog să faceţi ceva", scrie un utilizator.

Potrivit site-ului de specialitate Downdetector, mai multe incidente au fost semnalate şi în SUA şi Europa pentru mai multe alte servicii Microsoft, de la platforma de jocuri Xbox Live şi până la reţeaua socială LinkedIn.

La mijlocul acestei luni, Microsoft şi-a anunţat intenţia de a concedia aproximativ 10.000 de angajaţi până la finele lunii martie (adică mai puţin 5% din numărul total de angajaţi), dând o nouă lovitură sectorului tehnologiei care a fost afectat de mai multe planuri ample de restructurări. 

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel