Probleme cu banii după despărțire pentru Oana Roman? Vedeta recunoaște: „Nu am încălzit toată casa”

Autorul articolului: Echipa RadioDCNews |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Lifestyle
Probleme cu banii după despărțire pentru Oana Roman? Vedeta recunoaște: „Nu am încălzit toată casa” / Facebook
Probleme cu banii după despărțire pentru Oana Roman? Vedeta recunoaște: „Nu am încălzit toată casa” / Facebook

Oana Roman susține că nu întâmpină dificultăți financiare după despărțirea de Marius Elisei.

 

„Întotdeauna m-am descurcat. Am foarte multe lucruri de făcut, totul e programat pe ore. Nu am timp nici să respir. Muncesc, nu mai fac evenimente deloc, din pandemie. Am contracte multe pe online. Eu nu promovez decât produse pe care le folosesc cam în fiecare zi și care-mi plac, cum ar fi creme, produse de păr, produse cu care mă mențin.

Iza e mare acum, merge la after după ore, am timp să-mi fac treburile. E la o școală de stat, dar la after e la privat. Costă aproximativ 1.500 de lei. Face și ore de pictură, și alte activități', a declarat Oana Roman pentru CANCAN.RO.

Oana Roman spune că iarna aceasta nu a primit facturi exagerate la gaz.

„Sincer, iarna asta practic am stat mai mult la parter și nu am încălzit toată casa. Mai mult de 22 de grade eu nu fac, iar multe calorifere au fost închise. Dar nu a fost frig deloc, pentru că e foarte bine izolată casa, nu se pierde din căldură. Iar facturile nu au fost mai mari ca cele de anul trecut. La lumină mi-a venit puțin mai mult, în loc de 300, să zicem, 400 de lei. Eu trimit indexul în fiecare lună și mi-a venit acum pe două luni și un pic. Cam 900 în total, dar eu folosesc mașină de spălat, mașină de spălat vase, televizor, am două frigidere. A venit rezonabil, având în vedere că am o casă foarte mare.

Am patru dormitoare, două sufragerii, două bucătării, trei garaje. Am vreo 300 și ceva de metri pătrați desfășurați și vreo mie de metri de teren. Per total, facturile au fost ok. Nu știu cât va fi acum, pe februarie, pe ultima lună de iarnă, la gaze', a adăugat aceasta, potrivit sursei citate.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel