Priscilla Presley vrea să fie înmormântată lângă "REGE"

Autorul articolului: Echipa RadioDCNews |
Data publicării:
| Categorie: Știri
Priscilla Presley vrea să fie înmormântată lângă "REGE"
Priscilla Presley vrea să fie înmormântată lângă "REGE"

Priscilla Presley poate că a rezolvat disputa sa cu privire la fondul fiduciar al Lisei Marie pentru milioane de dolari, dar a pierdut una dintre marile sale cereri... să fie înmormântată alături de "Rege" - asta conform unor surse care au cunoștință directă.

Sursele TMZ spun că în timp ce Priscilla și nepoata ei, Riley Keough, s-au luptat pentru trustul Lisei Marie ... Priscilla dorea altceva în afară de bani ... un loc de înmormântare lângă fostul ei soț, Elvis Presley.

Elvis este înmormântat la Graceland, legendara sa proprietate din Memphis, flancată de mormintele mamei și tatălui său. De aici și problema... dacă Priscilla ar fi îngropată lângă Elvis, cine se mută?

Ni s-a spus că cererea Priscillei a fost un eșec și a dat înapoi fără prea multe discuții.

În timp ce Priscilla nu-și cunoaște locul de veci, ea a plecat cu o sumă impresionantă. Ni s-a spus că va primi milioane de euro în schimbul renunțării la pretențiile sale cu privire la cine controlează trustul Lisei, care include conacul Graceland și o participație în Elvis Presley Enterprises.

Priscilla a declarat pentru TMZ ... "Deși nu am de gând să plec nicăieri prea curând. Este dorința familiei mele și a mea ca eu să mă odihnesc alături de fiica mea și de dragostea vieții mele atunci când va veni acel moment. Apreciem dragostea din partea tuturor fanilor".

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel