Priscilla Presley spune că "nu va exista niciodată un alt" Elvis Presley într-un omagiu plin de dragoste

Autorul articolului: Echipa RadioDCNews |
Data publicării:
| Categorie: Lifestyle
Priscilla Presley spune că "nu va exista niciodată un alt" Elvis Presley într-un omagiu plin de dragoste
Priscilla Presley spune că "nu va exista niciodată un alt" Elvis Presley într-un omagiu plin de dragoste

Priscilla Presley l-a comemorat pe fostul ei soț, Elvis Presley, după 46 de ani de la moartea lui.

Priscilla Presley a marcat cea de-a 46-a aniversare a morții legendarului muzician și regretatului ei fost soț, Elvis Presley, într-un omagiu emoționant.

În vârstă de 77 de ani a fost căsătorită cu regretatul rege al rock n roll-ului timp de șase ani, după ce s-au căsătorit într-o ceremonie în Las Vegas în 1967, după șapte ani de relații. Cei doi au avut împreună o fiică, Lisa Marie Presley, care a murit în luna ianuarie a acestui an.

Priscilla a intrat pe Twitter pentru a scrie un omagiu emoționant.

"Astăzi se împlinesc 46 de ani de la moartea lui Elvis", a scris ea pe Twitter. "Amintirea lui nu dispare niciodată. Mulțumesc milioanelor de fani pentru dragostea lor continuă. Nu va exista niciodată un alt Elvis".

Ea a semnat cu "Cu dragoste și pace" și un emoji cu un trandafir.

Dulcele omagiu vine la câteva săptămâni după ce Priscilla a ajuns la o înțelegere cu nepoata sa Riley Keough în legătură cu proprietatea Graceland a lui Elvis.

După decesul Lisei Marie, Priscilla depusese o petiție prin care contesta un amendament care o punea pe nepoata ei la conducere și o elimina pe ea și pe partenera ei de afaceri din testament.

În luna iunie, averea Graceland a revenit oficial lui Riley, în timp ce Priscilla fusese angajată să fie consilier la moșie pentru un salariu lunar.

Într-un amplu interviu acordat Vanity Fair, Riley a rupt tăcerea cu privire la disputa juridică. În timp ce Priscilla vorbise deja despre faptul că nu îi poartă pică nepoatei sale, aceasta a fost prima dată când actrița din Daisy Jones & the Six a vorbit despre acest subiect.

Riley a spus că tot ce și-a dorit bunica a fost "să iubească și să protejeze Graceland, familia Presley și moștenirea. Asta e toată viața ei. Așa că este o mare responsabilitate pe care a încercat să și-o asume".

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel