Priscilla Presley dezvăluie gândurile sale privind căsătoria Lisei Marie cu Michael Jackson

Autorul articolului: Echipa RadioDCNews |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Știri
Priscilla Presley dezvăluie gândurile sale privind căsătoria Lisei Marie cu Michael Jackson/Facebook
Priscilla Presley dezvăluie gândurile sale privind căsătoria Lisei Marie cu Michael Jackson/Facebook

Priscilla Presley a dezvăluit că a avut preocupări atunci când a aflat despre căsătoria dintre Michael Jackson și fiica sa, Lisa Marie. În vârstă de 78 de ani, fosta soție a lui Elvis Presley a menționat că a fost îngrijorată de interesul lui Michael Jackson față de fiica sa, sugerând că artistul a fost atras de misterul legendei lui Elvis Presley.

În cadrul unei apariții la Talk TV, emisiunea moderată de Piers Morgan, aceasta a vorbit despre relația pe care Lisa Marie a avut-o cu Michael.

„Mereu am simțit că Michael Jackson l-a iubit pe Elvis sau l-a apreciat, așa că mereu m-am gândit că a fost interesat de Lisa pentru că avea acel nume. Am fost îngrijorată. I-am spus și ei”, și-a amintit Priscilla.

Întrebată dacă crede că aceasta a fost singura lui motivație de a se căsători cu Lisa, ea a declarat: „Niciodată nu am ajuns să-l cunosc”.

Întrebată de Piers dacă ar fi preferat ca aceștia să nu se căsătorească, ea a spus: „Da, pentru că mereu am simțit că el e intrigat de Elvis. A vrut să fie cu ea pentru că era o Presley”.

Lisa Marie Presley s-a căsătorit cu Michael Jackson în 1994

La doar 20 de zile de la divorțul de Danny Keough, Lisa a ales să pășească în fața altarului cu Michael Jackson. Fiica regelui rock 'n' roll-ului și cel supranumit regele muzicii pop se cunoșteau de când erau copii. În 1996, Lisa Marie a depus actele de divorț, după ce i-a dat acestuia de ales: ea sau drogurile. După moartea lui MJ, în 2009, Lisa a spus că regretă cu nu l-a putut ajuta mai mult să-și gestioneze problemele.

Articole similareCele mai noi articoleTrend - Top citite


DC Media Group Audience