Ziua Tatălui, umbrită de relația tensionată dintre William și Harry

radiodcnews Team |
Data publicării:
| Categorie: Homepage

Prințul William și Prințul Charles sărbătoresc Ziua Tatălui.

Cu această ocazie, pe Instagramul oficial al lui Kate Middleton și Prințul William a postat o nouă fotografie a lui William cu prinții George și Louis, precum și Prințesa Charlotte.

„ La mulți ani de Ziua Tatălui tuturor taților și bunicilor din întreaga lume ”, se arată în comunicat.

De asemenea, Prințul Charles a împărtășit fotografii emoționante pentru a marca Ziua Tatălui, inclusiv una dintre el în vremuri mai fericite cu fiii William și Harry,  în contextul în care relația celor doi frați rămâne foarte rece.

Viitorul rege, în vârstă de 73 de ani, a distribuit trei fotografii pe pagina de Instagram Clarence House, subtitrându-le „Le doresc tuturor o Ziua Tatălui fericită!” - cu o fotografie a fiilor săi, care apare ca imagine finală în galerie.  

Imaginea arată un prinț Charles care râde, purtând un kilt, îmbrățișându-și fiii în timpul unei excursii la Birkhall, casa Prințului de Wales de pe domeniul Balmoral, realizată în anii 80. 

Fotografia prințului Charles din vremuri mai fericite amintește de tensiunea dintre cei doi frați, prietenii prințului William dezvăluind săptămâna aceasta că regalul este în  „doliu” după prăbușirea relației sale cu fratele său, spunând că există șanse mici ca ei să-l repare în viitorul apropiat.

Relațiile dintre perechea odată apropiată sunt încă la „fundul”, spun sursele.

Prietenii lui William au spus că Prințul „îl iubește cu adevărat pe Harry și simte că a pierdut singura persoană, în afară de soția sa, care a înțeles această viață ciudată a lor”.

Ei au adăugat că William crede, de asemenea, că fratele său „a lipsit de respect pe Regina și familia lor”.

Prințul William, care săptămâna aceasta împlinește 40 de ani, și-a împărtășit propria imagine pentru a marca Ziua Tatălui - o fotografie cu el însuși râzând cu cei trei copii ai săi și cu ducesa de Cornwall.

Realizat în timpul unei vacanțe de familie în Iordania, îl arată pe William stând între Prințul George, în vârstă de opt ani, și Prințesa Charlotte, acum șapte, cu cel mai mic al său, Prințul Louis, acum patru, cocoțat pe umeri. El radia mulțumit în timp ce copiii lui hohotesc de râs.

William își va sărbători ziua de naștere marți, în timp ce el și soția Kate se pregătesc să anunțe o mutare la Windsor – după cum a raportat pentru prima dată The Mail on Sunday în august anul trecut.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel