Prințul William și familia se mută într-o căsuță modestă, cu doar patru dormitoare. Vor fi mai aproape de bunica

Autorul articolului: Ciprian Dumitrache |
Data publicării:
| Categorie: Social

Ducele și ducesa de Cambridge  și copiii lor se mută de la Palatul Kensington din vestul Londrei într-o căsuță mică din Adelaide, care se află la 10 minute de mers pe jos de Castelul Windsor, unde locuiește Regina.

Prietenii prințului spun că alegerea acestei cabane este un semn că William și Kate se străduiesc să arate cetățenilor că pot să locuiască modern, dar și modest, dacă este să ne luăm după standardele regale.

Astfel, spre deosebire de Palatul Kensington, cu numeroasele sale camere, noua lor casă este mult mai mică: în afară de camerele cu destinație protocolară sau tehnică, în noua casă există doar patru dormitoare, relatează BBC .

Cabana Adelaide, în care Prințul William va locui împreună cu soția și cei trei copii, va fi cu siguranță comparată cu vila mult mai luxoasă din California, unde fratele său mai mic, Prințul Harry, locuiește împreună cu familia.

Cu toate acestea, mutarea într-o cabană din Windsor nu înseamnă că William și Kate vor renunța definitiv la apartamentul lor din Londra. Acesta va rămâne în continuare în reședința cuplului princiar atunci când vor veni la Londra. În plus, cuplul are o casă în Anmer Hall, Sandringham.

Potrivit prietenilor cuplului, William și Kate își doresc ca copiii lor să crească într-o atmosferă liniștită, în mijlocul naturii, departe de orașul zgomotos.

Toți cei trei copii - George de 9 ani, Charlotte de 7 ani și Louis de 4 ani - vor merge la cea mai apropiată școală privată, Lambrook School, lângă Ascot, în Berkshire.

Din informațiile disponibile pe site-ul școlii, observăm că instituția oferă „educație de primă clasă și facilități excelente”, inclusiv o piscină de 25 de metri, un teren de golf, o livadă, găini și porci și o pădure.

Educația tuturor celor trei copii la această școală va costa cel puțin 50.000 de lire sterline pe an.

Cu toate acestea, apropierea de bunica lui subliniază și importanța relației lui William cu regina, care capătă din ce în ce mai multă importanță, deoarece Elisabeta a II-a, în vârstă de 96 de ani, se bazează din ce în ce mai mult pe opiniile fiului și nepotului ei - prinții Charles și William - în afacerile de stat.

Ce se știe despre Adelaide Cottage

Cabana a fost construită în 1831 ca casă pentru soția lui William al IV-lea, regina Adelaide.

Mai târziu a devenit casa lui Peter Townsend, un colonel al RAF care a devenit faimos în Bătălia Marii Britanii, o bătălie aeriană din cel de-al Doilea Război Mondial care a durat între 10 iulie și 30 octombrie 1940.

Townsend a doborât primul bombardier german din escadrilă deasupra teritoriului Angliei.

Townsend a locuit în Adelaide Cottage cu prima sa soție, între 1944 și 1952.

În ciuda vechimii sale considerabile, cabana este în stare bună și va avea nevoie doar de reparații minore și de unele modificări necesare pentru a asigura siguranța familiei prințului.

Se presupune că Adelaide Cottage va deveni casa principală a familiei regale.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel