Prințul William s-a întors la activitățile publice. Vizită la o asociație caritabilă

Autorul articolului: Cristian Cîșleanu |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Social

Află mai multe despre revenirea prințului William.

Moştenitorul coroanei britanice, prințul William, și-a reluat activităţile publice joi. El a efectuat o vizită la o asociaţie de ajutor alimentar, primul său angajament oficial după ce soţia sa, Kate, a dezvăluit că a început un tratament împotriva cancerului.

Prințul William a fost în vizită la prânz o asociaţie caritabilă de redistribuire a surplusului de alimente din Surrey, la vest de Londra, numită Surplus to Supper.

În timpul vizitei a primit de la o voluntară a asociației caritabile două felicitări de însănătoşire grabnică, una pentru Kate şi cealaltă pentru regele Charles al III-lea, care suferă la rândul său de cancer.

Voluntara în vârstă de 71 de ani, Rachel Candappa, a subliniat că, pe lângă faptul că este membru al familiei regale, William este ”un soţ şi un tată pentru copii” şi i-a spus acestuia să aibă grijă de Kate.

Centru pentru tineri

În continuare, prințul a vizitat apoi un centru pentru tineri din capitala Marii Britanii. Centrul primește cu regularitate livrări din partea asociaţiei caritabile.

Asociația este înființată în 2017 și redistribuie zilnic peste trei tone de alimente. Își propune să salveze echivalentul a trei milioane de mese de la risipă, potrivit Palatului Kensington. Una dintre prioritățile prințului William este aspectul ecologic al proiectului.

Prințul a mai fost văzut vinerea trecută în tribune la meciul dintre Aston Villa și Lille la Birmingham, în compania fiului său cel mare, George, în vârstă de 10 ani.

Relaxat şi zâmbitor, prinţul, un suporter fervent al clubului din Birmingham, purta o eşarfă în culorile echipei, care s-a impus cu 2-1 în prima manşă a sferturilor de finală din Conference League.

Fără a preciza natura acestuia, la sfârșitul lunii martie prinţesa Kate a dezvăluit că suferă de cancer şi că a început un tratament prin chimioterapie.

Cuplul princiar şi copiii lor nu au luat parte la slujba de Paşte de la capela St. George de pe domeniul regal Windsor, care a avut loc la o săptămână după acest anunţ, informează agenția AFP, citată de Agerpres.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel