Prințul Louis a atras toate privirile la primul eveniment unde a participat Kate, după diagnosticul de cancer

Autorul articolului: Alexandru Negrici |
Data publicării:
| Categorie: Știri
FOTO: Agerpres
FOTO: Agerpres

Trooping the Colour, una dintre cele mai importante ceremonii militare din Marea Britanie, a avut parte de un spectacol suplimentar oferit de prințul Louis, care a captat toate privirile cu reacțiile sale amuzante.

Evenimentul a marcat prima apariție publică de anul acesta a mamei sale, prințesa de Wales, informează DPA.

În vârstă de doar șase ani, Louis a reușit să aducă zâmbete pe fețele celor prezenți și ale telespectatorilor. În timpul paradei, prințul a fost văzut căscând, un gest care a subliniat inocența și spontaneitatea sa. Mai târziu, pe parcursul defilării Gărzii Scoțiene, Louis a început să schițeze câteva mișcări de dans pe melodia Highland Laddie, spre deliciul tuturor.

Spre deosebire de anul trecut, Kate, prințesa de Wales, a urmărit evenimentul de la fereastra fostului birou al ducelui de Wellington, împreună cu copiii ei, în loc să se alăture celorlalți membri ai familiei regale pe podium.

Familia regală a apărut ulterior la balconul Palatului Buckingham pentru a urmări parada aeriană. În timpul spectacolului aerian, William, prințul de Wales, l-a mustrat afectuos pe Louis, sub privirea amuzată a lui Kate. De asemenea, sora mai mare, Charlotte, i-a făcut observație fratelui ei, îndemnându-l să stea liniștit în timpul intonării imnului național.

Louis a devenit cunoscut pentru reacțiile sale adorabile și spontane în cadrul evenimentelor regale. La începutul acestei săptămâni, tatăl său, prințul de Wales, a dezvăluit un sfat amuzant pe care Louis l-a dat fotbaliștilor naționalei Angliei înaintea Campionatului European: "să mănânce de două ori mai mult ca de obicei".

"Îi duceam pe copii la școală în dimineața aceasta și am spus: 'Ce să le spun azi jucătorilor din echipa Angliei?'", a povestit William. "Cel mai bun sfat pe care l-am primit pentru voi a fost să mâncați de două ori mai mult ca de obicei. Mi-am imaginat cum o să alergați cu burțile pline pe teren, așa că să nu luăm sfatul fiului meu cel mic prea în serios", a adăugat acesta râzând.

Reacțiile lui Louis au fost la fel de memorabile și în timpul Jubileului de Platină din 2022, când micuțul prinț a scos un strigăt și și-a acoperit urechile cu palmele în timp ce răposata regină Elisabeta a II-a îi explica ce se întâmplă la paradă. Mai recent, în timpul ceremoniei de încoronare a bunicului său din 2023, Louis nu a reușit să-și reprime mai multe căscături, aducând din nou zâmbete pe fețele celor prezenți.

Prințul Louis continuă să fie o sursă de bucurie și amuzament la evenimentele regale, captivând inimile publicului cu inocența și naturalețea sa.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite




pixel