Prințul Harry și Meghan Markle și-au botezat fetița, în secret

Autorul articolului: Echipa RadioDCNews |
Data publicării:
| Categorie: Știri
Prințul Harry și Meghan Markle și-au botezat fetița, în secret
Prințul Harry și Meghan Markle și-au botezat fetița, în secret

Fericire mare în familia prințului Harry (38 de ani)! El și soția sa, Meghan Markle (41 de ani), au botezat-o pe fetița lor, Lilibet Diana (1 an), în urmă cu doar câteva zile. Au ținut secretă ceremonia de creștinare și și-au invitat doar prietenii apropiați la eveniment.

Fiica ducelui și ducesei de Sussex, prințesa Lilibet Diana, a fost botezată pe 3 martie, a declarat un purtător de cuvânt, miercuri (8 martie).

„Pot confirma că prințesa Lilibet Diana a fost botezată vineri, 3 martie, de către arhiepiscopul Los Angelesului, reverendul John Taylor”, a transmis purtătorul de cuvânt al ducilor de Sussex, potrivit Sky News. Botezul a avut loc în privat, la casa ducilor de Sussex din Montecito, California.

O sursă apropiată de familie a declarat, pentru PEOPLE, că au fost între 20-30 de invitați la evenimentul de vineri, inclusiv mama lui Meghan, Doria Ragland și nașul lui Lilibet, Tyler Perry. După ceremonie, invitații au fost răsfățați cu mâncare și cu muzică, la petrecerea organizată de Harry și Meghan chiar la ei acasă.

Este prima dată când Lilibet este numită în mod public prințesă. Ea a primit acest titlu când bunicul ei, regele Charles al III-lea, a urcat pe tron. Titlurile regale ale lui Lilibet și ale fratelui său, Archie (3 ani), de prințesă și de prinț, vor fi folosite doar în cadre formale.

Atât Harry, cât și Meghan vor să-i lase să decidă singuri dacă doresc să continue să-și folosească titlurile regale sau să le abandoneze mai târziu.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel