Prințul Harry se întoarce în Marea Britanie? Ce spun oamenii

Autorul articolului: Echipa RadioDCNews |
Data publicării:
| Categorie: Știri
Prințul Harry și William i-au cerut tatălui lor să nu se căsătorească cu Camilla
Prințul Harry și William i-au cerut tatălui lor să nu se căsătorească cu Camilla

La trei ani de la decizia lui Prințul Harry de a renunța oficial la statutul său de membru activ al familiei regale și de a se stabili în California alături de Meghan Markle, el își exprimă dorința de a reveni în Marea Britanie.

În martie 2020, Prințul Harry și Meghan Markle au decis să renunțe la responsabilitățile regale și să se mute în Santa Barbara, California. În noua lor casă, Harry spera că își va găsi liniștea pe care o căuta de ani de zile:

„Am fost primiți cu brațele deschise. Deocamdată, casa mea este în State‟, spunea fiul Regelui Charles al III-lea și al Prințesei Diana. Acum însă lucrurile s-au schimbat, deoarece presa internațională scrie că acesta nu este mulțumit de viața lui nouă.

"Simte dorința de a reîntâlni prietenii săi din trecut"

Prințul Harry pare să fie interesat să revină la stilul său de viață anterior, deoarece se speculează că este tot mai dezamăgit de perioada petrecută în America. Aceasta este opinia exprimată de comentatorul de divertisment Mark Boardman. El sugerează că această dorință a Ducelui de Sussex ar putea stârni neliniștea lui Meghan Markle, care își dorește să se concentreze ferm pe viitor și să uite complet de trecutul lor în Marea Britanie.

„Se pare că s-a îndepărtat de prietenii săi de la facultate. El nu are o reședință permanentă în Marea Britanie. În timpul vizitelor în Londra, locuiește în hoteluri și evită aparițiile publice. Fără îndoială, tânjește după prietenii lui vechi. Meghan este frustrată pentru că Harry își dorește vechea viață înapoi‟, a declarat Mark pentru „OK Magazine‟, care a adăugat că Meghan vrea ca Ducele de Sussex să-și continue activitatea profesională în America. 

În plus, vestea că Prințul Harry și-ar dori să se întoarcă în Marea Britanie a sosit într-un moment nepotrivit pentru Meghan Markle. Potrivit publicației „Mirror‟, actrița ar putea plănui o intrare în politică, după ce ar fi primit propunerea de a o înlocui pe Dianne Feinstein, un senator californian care s-a stins din viață zilele trecute. Zvonul a apărut după ce Meghan și-a manifestat interesul pentru diferite probleme sociale.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel