Prințul Harry s-a dezlănțuit la concertul lui Beyonce (VIDEO)

Autorul articolului: Echipa RadioDCNews | Dată: 05 sep 2023, 12:56 | Categorie: Știri
Prinţul Harry
Prinţul Harry

Prințul Harry și Meghan Markle participă la concertul lui Beyonce din Los Angeles

Ducele și ducesa de Sussex, prințul Harry și Meghan Markle, au fost văzuți la concertul susținut de cântăreața americană Beyonce în cadrul turneului mondial Renaissance, care a avut loc pe 1 septembrie pe stadionul SoFi din California, potrivit unui articol publicat de Independent. Imaginile cu apariția lor au fost distribuite pe scară largă de fanii cuplului pe rețelele de socializare.

Într-una dintre fotografiile partajate pe X, fostul Twitter, mama lui Meghan Markle, Doria Ragland, și o prietenă apropiată, Abigail Spencer, au fost văzute stând într-o lojă privată alături de cuplul regal. Atât doamna Markle, cât și doamna Ragland au purtat ținute argintii, ca urmare a cererii făcute de Beyonce de ziua ei de naștere ca fanii și susținătorii ei să poarte haine argintii la spectacol. Prințul Harry s-a asortat, de asemenea, cu schema de culori și a purtat un blazer gri deschis.

Prințul Harry s-a distrat de minune alături de ducesa lui, au dansat toată noaptea, avem și un videoclip:

@thasklassy Imagine not being able to attend to beyonce concert because of optics. These teo are friking icons!!! #beyonce #princeharry #meghanmarkle #crazyinlove #sofistadium ♬ original sound - Matt

Articole similareCele mai noi articoleTrend - Top citite


DC Media Group Audience