Prinţul Harry refuză să îşi ia angajamentul că va merge la încoronarea tatălui său, Charles al III-lea

Autorul articolului: Echipa RadioDCNews |
Data publicării:
| Categorie: Știri
„Rezervă”, cartea Prințului Harry, a intrat în Guinness World Records
„Rezervă”, cartea Prințului Harry, a intrat în Guinness World Records

Prinţul Harry a refuzat să îşi ia angajamentul că va participa la încoronarea tatălui său, Charles al III-lea, potrivit unui fragment extras dintr-un interviu acordat postului britanic ITV, adăugând că păstrarea tăcerii cu privire la problemele sale cu familia regală britanică nu ar ajuta lucrurile, informează joi Reuters.

Harry a înregistrat două interviuri care vor fi difuzate înainte de publicarea cărţii sale de memorii "Spare", săptămâna viitoare, în care fiul cel mic al lui Charles ar putea aduce alte critici usturătoare familiei regale şi colaboratorilor acesteia.

Întrebat dacă va participa la încoronare în cazul în care va fi invitat, Harry a spus: "Se pot întâmpla multe lucruri de acum până la atunci. Dar, ştiţi, uşa este întotdeauna deschisă, mingea este în curtea lor".

"Sunt multe lucruri de discutat şi sper cu adevărat că ei sunt dispuşi să se întâlnească şi să vorbească despre asta", a adăugat el.

Clipul a fost postat de ITV pe Twitter joi, la câteva ore după ce ziarul The Guardian a publicat extrase din cartea lui Harry în care acesta îl acuză pe fratele său mai mare, William, că l-a trântit la podea în timpul unei dispute.

"Nu ştiu dacă a rămâne tăcut face vreodată lucrurile mai bune", a subliniat Harry.

Întrebat despre reacţia lui William la criticile sale, după ce a renunţat la îndatoririle regale în 2020, Harry a răspuns: "El ar spune probabil tot felul de lucruri diferite".

Interviul acordat ITV şi o altă apariţie, la emisiunea "60 Minutes" de pe postul american CBS, vor fi difuzate duminică, cu două zile înainte de publicarea autobiografiei lui Harry.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel