Prințul Harry: Îmi vreau tatăl și fratele înapoi

Autorul articolului: Echipa RadioDCNews | Dată: 03 ian 2023, 15:01 | Categorie: Știri
„Rezervă”, cartea Prințului Harry, a intrat în Guinness World Records
„Rezervă”, cartea Prințului Harry, a intrat în Guinness World Records

Prințul Harry a spus într-un interviu, acordat cu câteva zile înainte de lansarea cărții sale autobiografice, că ar vrea să își "recupereze" tatăl și fratele

"Aș vrea să-mi recuperez tatăl, aș vrea să-mi recuperez fratele", a spus prințul Harry într-un interviu acordat ITV. El a mai spus că "nu au arătat absolut nicio dorință de a se împăca", deși nu a fost clar la cine se referă.

Prințul a mai spus că a fost "trădat", într-un alt interviu acordat postului american de televiziune CBS.

CBS și ITV au difuzat doar secvențe din interviurile care vor transmise în 8 ianuarie, cu două zile înainte de publicarea cărții autobiografice a prințului, "Spare".

Filmat în California, unde locuiesc soții Sussex, în cadrul discuției de la ITV, ducele se va referi, de asemenea, la "scurgerea și plantarea" de povești. El a mai spus: "Vreau o familie, nu o instituție".

Autobiografia Prințului Harry, Spare, despre care se anticipează că va oferi detalii despre neînțelegerile cu fratele său, Prințul William, va fi lansată pe 10 ianuarie.

Cartea urmează lansării documentarului Netflix Harry and Meghan.

Cher, în vârstă de 76 de ani, s-a lăudat cu un inel spectaculos. Ar urma logodna cu iubitul ei mult mai tânăr - foto virală

Cântăreaţa americană Cher, în vârstă de 76 de ani, a distribuit de Crăciun pe contul ei de Twitter o fotografie cu un inel spectaculos, alimentând speculaţiile despre o posibilă logodnă cu mult mai tânărul ei logodnic, producătorul muzical Alexander Edwards, în vârstă de 36 de ani, transmite DPA.

"Nu am cuvinte, Alexander AE", a scris vedeta americană în mesajul care însoţeşte o fotografie ce prezintă un inel cu diamant în formă de pară şi expus într-o cutie neagră.

Mesajul distribuit pe Twitter de cântăreaţa Cher, care a primit foarte repede aproape 66.000 de Like-uri, a stârnit şi numeroase mesaje de felicitare din partea fanilor, care au presupus că artista americană şi iubitul ei s-au logodit.

În aceeaşi zi, Cher a distribuit din nou fotografia şi a publicat un mesaj 'de clarificare'. 'Am publicat această fotografie pentru că unghiile lui sunt atât de cool', a precizat vedeta americană, referindu-se la manicura lui Alexander Edwards, ale cărui unghii erau vopsite în verde şi negru. Relaţia dintre Cher şi Alexander Edwards a intrat în atenţia publicului la începutul lunii trecute, când cei doi au fost văzuţi în timp ce se ţineau de mână, a raportat revista People. Vedeta americană, care este extrem de vocală pe Twitter, a publicat pe această reţea de socializare un mesaj - care a fost şters între timp - în care s-a adresat celor care critică relaţia ei cu un bărbat mult mai tânăr.

'Dragostea nu ştie matematică', a scris cântăreaţa americană, la începutul lunii noiembrie. Atunci când a fost invitată în emisiunea 'The Kelly Clarkson Show' la începutul acestei luni, Cher a dezvăluit că bărbaţii cu care a avut în trecut relaţii şi care erau din generaţia ei nu o plăceau suficient.

'Poate că bărbaţilor mai tineri pur şi simplu nu le pasă dacă eşti amuzantă sau scandaloasă şi dacă vrei să faci lucruri prosteşti şi dacă ai o personalitate puternică', a adăugat vedeta americană, printre ai cărei iubiţi s-au aflat colegii din distribuţia filmului 'Top Gun' Val Kilmer, în vârstă de 62 de ani, şi Tom Cruise, în vârstă de 60 de ani.

Articole similareCele mai noi articoleTrend - Top citite