Prințul Harry, disperat, încearcă să-și salveze onoarea dar are o dilemă

Stella Soare |
Data publicării:
| Categorie: Lifestyle
Harry a confirmat că a primit invitația dar spune că se pot întâmpla multe până pe 6 mai / Foto: caputură video
Harry a confirmat că a primit invitația dar spune că se pot întâmpla multe până pe 6 mai / Foto: caputură video

După cum deja se știe, încoronarea regelui Charles va avea loc pe data de 6 mai 2023.

Se mai știe și că ducele și ducesa de Sussex ar fi fost incluși în planurile pentru încoronare dar rămân întrebări cu privire la participarea lor.

Prințul Harry se află într-o dilemă, nu știe dacă să participe sau nu la încoronarea tatălui său, sunt de părere unii experți regali. Nigel Cawthorne afirmă că popularitatea ducelui de Sussex va scădea și mai mult dacă se va alătura familiei Windsor la Westminster Abbey pe 6 mai, dar dacă va sta deoparte riscă să fie acuzat că întoarce spatele familiei regale.

Cawthorne, care este și autorul cărții "Prințul Andrew, Maxwell și Palatul", a afirmat că, la rândul său, regele Charles se confruntă și acesta cu o dilemă în ceea ce privește participarea prințului Harry și a prințului Andrew la încoronare.

El a explicat: "Charles se află într-o poziție imposibilă. Dacă Andrew sau Harry, sau amândoi, se vor prezenta, vor păta momentul solemn al încoronării și îi vor umbri acest eveniment atât de important”.

Cawthorne a adăugat că: "Și Harry se află în fața unei dileme. Cât de nepopular vrea să fie? De fiecare dată când deschide gura se prăbușește în sondajele de opinie. El a devenit un fel de membru inutil al familiei. Dacă apare, riscă să i se arunce roșii stricate în față. Dacă stă deoparte, arată că întoarce spatele familiei regale. Doar că, apropo, fiul și fiica lui sunt prinț și prințesă", a conchis expertul,

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel