Prințul Harry dezvăluie ce membru al Familiei Regale l-a numit pentru prima dată "rezervă"

Autorul articolului: Echipa RadioDCNews |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Știri
Prinţul Harry
Prinţul Harry

Prințul Harry se pare că a îmbrățișat porecla "rezervă" și chiar și-a numit cartea sa de memorii după acest titlu deloc măgulitor și a dezvăluit ce membru regal i-a dat prima dată porecla.

Prințul Harry a dezvăluit originea poreclei sale "rezervă".

Ducele de Sussex pare să fi îmbrățișat acest titlu dur, numindu-și chiar și cartea sa de memorii după el. Într-un extras recent reapărut din cartea lansată în luna ianuarie a anului trecut, el a dezvăluit cum a ajuns să fie cunoscut sub această poreclă destul de dură.

Harry discută frecvent despre relația sa cu tatăl său, regele Charles, în această lansare bombă și a dezvăluit că tatăl său a fost cel care l-a numit pentru prima dată "rezervă", relatează The Mirror. Acest lucru s-a întâmplat atunci când prințesa Diana l-a născut pe duce, după care Charles ar fi spus: "Minunat! Acum mi-ai dat un moștenitor și o rezervă, munca mea este gata".

Prințul Harry și-a exprimat în numeroase rânduri resentimentele față de această poreclă.

The Guardian a scris anterior: "Resentimentul lui Harry de a fi "rezerva" este tema de bază a cărții sale, prin capitolele despre copilăria sa, școala sa, cariera sa ca membru al familiei regale și în armata britanică, relația cu părinții și fratele său și viața sa cu Meghan prin curtare, nuntă și căsătorie, până la propria lor experiență de părinți".

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel