Prinţul Harry, despre cancerul regelui Charles al III-lea: Orice afecţiune uneşte familiile

Autorul articolului: Echipa RadioDCNews |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Știri
Prințul Harry și William i-au cerut tatălui lor să nu se căsătorească cu Camilla
Prințul Harry și William i-au cerut tatălui lor să nu se căsătorească cu Camilla

Prințul Harry, fiul său înstrăinat, a sugerat că diagnosticul de cancer al regelui Charles al III-lea ar putea să îi apropie mai mult pe membrii familiei regale britanice, într-o apariție la o emisiune matinală de televiziune din Statele Unite, conform Reuters.

Biroul de presă de la Palatul Buckingham a anunțat că regele Charles al III-lea, care se află pe tronul britanic de un an și jumătate după moartea mamei sale, regina Elisabeta a II-a, a fost diagnosticat cu o formă de cancer și că își va amâna angajamentele publice în timp ce urmează un tratament medical.

Întrebat dacă o boală poate avea un efect de reunificare a unei familii şi dacă acest lucru ar fi posibil în cazul familiei regale, prinţul Harry a răspuns astfel: "Da, sunt sigur".

"În toate familiile văd acest lucru zi de zi - forţa unităţii familiale care se uneşte", a declarat el pentru emisiunea "Good Morning America" într-un fragment din interviu ce a fost difuzat vineri de postul ABC.

"Orice boală, orice afecţiune, uneşte familiile", a mai spus prinţul Harry în interviul înregistrat în Canada, unde a participat la Jocurile Invictus, dedicate veteranilor de război răniţi pe front.

Prințul Harry și soția sa americană, Meghan, care dețin titlurile de duce și ducesă de Sussex, s-au distanțat de restul familiei regale britanice. În 2020, cei doi au renunțat la rolurile lor active în cadrul familiei regale și s-au mutat în California.

Cu toate acestea, Prințul Harry a călătorit din Statele Unite pentru a-l vizita pe tatăl său în vârstă de 75 de ani la Londra săptămâna trecută, la scurt timp după ce diagnosticul de cancer a fost făcut public. Potrivit presei britanice, el a avut o întâlnire privată scurtă cu suveranul Regatului Unit înainte de a se întoarce în California.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel