Prințul Harry așteptat la Londra, apoi în Nigeria cu Meghan

Autorul articolului: Echipa RadioDCNews |
Data publicării:
| Categorie: Știri
Printul Harry
Printul Harry

Prințul Harry se va întoarce în Marea Britanie pentru a sărbători cea de-a zecea aniversare a Jocurilor Invictus în luna mai, înainte de a se alătura soției sale Meghan într-o vizită în Nigeria, a declarat duminică purtătorul său de cuvânt.

Harry, fiul cel mai mic al regelui Charles, locuiește în Statele Unite alături de Meghan și cei doi copii ai lor, după ce a renunțat să mai lucreze ca membru al familiei regale în 2020.

El a revenit în Marea Britanie doar în câteva ocazii de când s-a retras din viața regală, participând la evenimente majore precum funeraliile reginei Elisabeta în 2022 și încoronarea tatălui său în mai 2023.

Purtătorul său de cuvânt a declarat că Harry va participa la o slujbă la Catedrala St. Paul din Londra, pe 8 mai, pentru a sărbători Jocurile Invictus, un eveniment sportiv internațional pe care l-a fondat pentru militarii răniți în misiune.

Harry a servit ca pilot de elicopter militar în Afganistan, iar organizatorii Invictus au declarat că slujba va marca „un deceniu de schimbare de vieți și de salvare de vieți prin sport”.

Aceasta va include lecturi ale lui Harry și ale actorului britanic Damian Lewis. Vor participa, de asemenea, veterani răniți și membri ai comunității Invictus, potrivit Reuters.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel