Principatul Monaco în pericol? Unde a dispărut Charlène de Monaco?

radiodcnews Team |
Data publicării:
| Categorie: Lifestyle
Albert și Charlène de Monaco alături de regretatul creator de modă Karl Lagerfeld / Foto: Wikipedia
Albert și Charlène de Monaco alături de regretatul creator de modă Karl Lagerfeld / Foto: Wikipedia

Toată lumea se întreabă unde a dispărut din nou Charlène de Monaco după ce aceasta nu a apărtu la marea reuniune a clanului Grimaldi.

Unde este Charlène? Întrebarea se pune din nou. Prințesa de Monaco nu a mai fost văzută în public de două săptămâni. Nici nu a făcut vreo declarație cu ocazia aniversării nunții sale cu prințul Albert, pe 2 iulie, iar săptămâna aceasta a fost singura Grimaldi absentă de la o reuniune emoționantă a familiei. O situație care a stârnit din nou zvonuri despre un posibil divorț.

Cu ocazia premierei filmului "Rainier III, par lui-même", prințul Albert și-a reunit familia la Grimaldi Forum din Monte-Carlo. Au fost prezente cele două surori ale sale, prințesele Caroline și Stéphanie, și copiii lor. A fost un moment special, deoarece filmul este dedicat regretatului lor tată, Prințul Rainier (1923-2005), care ar fi împlinit 100 de ani.

De la renuniune a lipsit doar prințesa Charlène, soția prințului. Absența ei alimentează din nou zvonurile despre posibilul naufragiu al căsniciei lor. 

Albert și Charlène își sărbătoreau a 12-a aniversare a căsătoriei pe 2 iulie. Ea nu a făcut nicio declarație pe rețelele de socializare, și nici el nu a făcut-o. Poate că nici măcar nu au fost împreună în acea zi. În orice caz, el se afla în Franța pentru un eveniment iar în ceea ce o privește pe Charlène nu se știe nimic despre soarta ei.

Zvonuri răutăcioase

De ani de zile, cuplul a fost subiectul unor zvonuri despre probleme conjugale. Charlène pare adesea tristă în timpul aparițiilor publice. Sau dispare de pe radar pentru mai multe săptămâni sau chiar luni întregi. Demn de amintit este și faptul că anul 2021, Charlène l-a petrecut departe de Monaco, în Africa de Sud, țara ei natală. 

La întoarcerea în Europa, prințesa a fost internată într-o clinică privată din Elveția. Ea a fost despărțită de familia ei în această perioadă, ratând cea de-a șaptea aniversare a gemenilor Jacques și Gabriella și cea de-a zecea aniversare a căsătoriei sale cu Albert. Se presupune că au existat mai mult decât probleme fizice, întrucât a suferit și de epuizare și depresie.

În urma publicării unui nou articol despre un divorț iminent în revista franceză Royauté, în martie anul trecut, palatul a reacționat imediat: "Am dori să negăm în mod oficial zvonurile răuvoitoare. Vă rugăm să ignorați acest articol, este total nefondat".

Traducerea în franceză a unei biografii sud-africane despre Charlène tocmai a fost pusă în vânzare. Prințesa "trăiește ca un pește într-un acvariu", spune autoarea Arlene Prinsloo. "Probabil că este cea mai fericită atunci când ușile palatului sunt închise. Probabil că face glume și aleargă pe coridoare după cei doi copii ai ei. Atitudinea ei rezervată în public este singura ei strategie de supraviețuire".

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel