Prince Jackson, fiul lui Michael Jackson, dezvăluie cum boala de piele a afectat atât fizic, cât și emoțional superstarul: Era plin de nesiguranțe

Autorul articolului: Echipa RadioDCNews | Dată: 19 sep 2023, 14:21 | Categorie: Știri
Prince Jackson, fiul lui Michael Jackson, dezvăluie cum boala de piele a afectat atât fizic, cât și emoțional superstarul: Era plin de nesiguranțe
Prince Jackson, fiul lui Michael Jackson, dezvăluie cum boala de piele a afectat atât fizic, cât și emoțional superstarul: Era plin de nesiguranțe

Prince Jackson, primul născut al lui Michael Jackson, a abordat recent subiectul tatălui său și a problemei de sănătate a pielii care a avut un impact semnificativ asupra încrederii în sine a celui mai mare star pop.

În timpul unei participări la podcastul lui Mike Tyson, Prince, care are în prezent 26 de ani, a discutat despre tulburarea cronică a pielii a tatălui său, vitiligo, care determină apariția unor pete decolorate și poate conferi un aspect palid unor zone ale pielii.

"Când eram mai mic, el îmi explica mereu despre asta. (...) Avea mari nesiguranțe legate de vitiligo, așa că a vrut să vadă dacă-și poate ameliora și uniformiza aspectul, pentru a se ajuta cu privire la încrederea în aspectul lui fizic", a spus Prince. Michael suferea fizic și emoțional din cauza bolii de piele.

În 1993, chiar Michael Jackson a abordat acest subiect, în emisiunea lui Oprah Winfrey. La acel moment, aspectul său în continuă schimbare și multele operații estetice au generat speculații larg răspândite că ar fi încercat să-și schimbe culoarea pielii.

"Sufăr de o tulburare la nivelul pigmentării pielii. Este ceva la care nu pot interveni. Când oamenii inventează povești care spun că nu vreau să fiu cine sunt cu adevărat, mă doare. E o problemă pentru mine. Nu o pot controla. Dar cum rămâne cu toate milioanele de persoane care stau la soare pentru a se bronza, pentru a deveni altfel decât sunt? Nimeni nu vorbește despre asta. Tulburarea e în familia mea, iar asta mă întristează", declara atunci artistul. A negat și că și-ar fi decolorat pielea. "Încerc să controlez asta, iar utilizarea machiajului uniformizează pielea, pentru că am pete", a mai spus el.

Prince spune că încă învață lucruri despre tatăl lui

Prince este unul dintre cei trei copii ai lui Michael Jackson. Acesta mai are o soră, Paris, 25 de ani, și un frate, Bigi (Blanket), în vârstă de 21 de ani. Aceștia au copilărit în Neverland, domeniul din California al lui Michael Jackson, plin de animale de toate felurile, printre care chiar și maimuțe, elefanți sau tigri, notează People.

Și la 15 ani după moartea regelui muzicii pop, copiii lui încă învață lucruri despre el. Prince a declarat: "El era foarte interesant. Cercetez mult despre el și aflu o mulțime de lucruri despre povestea lui. Mă gândeam și ce impact a avut asupra lui faptul că vedea o mare de oameni cântând piesele lui vers cu vers".

Michael Jackson a murit la 50 de ani, în iunie 2009, după un stop cardiac declanșat de o supradoză. Dr. Conrad Murray, cel care se ocupa de artist atunci când era în viață, a fost în cele din urmă condamnat pentru omor din culpă, fiind acuzat că i-a dat acestuia o doză considerabilă de medicamente cu intenția de a-l ajuta să adoarmă, lăsându-l apoi nesupravegheat, iar cantitatea de pastile i-a cauzat în cele din urmă moartea. 

Articole similareCele mai noi articoleTrend - Top citite


DC Media Group Audience