Primul trailer al mult-aşteptatei continuări a filmului "Joker", cu Lady Gaga în rol principal, prezentat la CinemaCon 2024

Autorul articolului: Echipa RadioDCNews |
Data publicării:
| Categorie: Social
Captura Youtube
Captura Youtube

Warner Bros. a oferit marţi primul trailer al mult-aşteptatei continuări a filmului "Joker", cu Lady Gaga în rol principal, la convenţia CinemaCon din Las Vegas, studioul hollywoodian încercând să valorifice succesul înregistrat anul trecut cu "Barbie", informează AFP.

"Joker: Folie a Deux", de Todd Phillips, se bazează pe originalul controversat care i-a adus un Oscar starului său Joaquin Phoenix şi a reinventat cât se poate de mult filmul cu supereroi.

"Joker"(2019) spune povestea întunecată şi violentă a lui Arthur Fleck, duşmanul de moarte al lui Batman, care a divizat publicul prin prezentarea unui răufăcător criminal drept un erou şi stârnind chiar temeri că ar putea inspira crime în masă.

Continuarea, care va apărea în octombrie şi o are ca protagonistă pe Lady Gaga, una dintre cele mai mari vedete pop, a fost descrisă ca fiind un musical.

Prezentând trailer-ul, Todd Phillips şi-a descris cea mai recentă producţie drept "un film în care muzica este un element esenţial", adăugând că, din acest punct de vedere, noul "Joker" nu s-a "îndepărtat prea mult de primul".

Trailer-ul îl arată pe Joker/Joaquin Phoenix întâlnindu-se cu Harley Quinn/Lady Gaga într-un azil, înainte ca cei doi să-şi plănuiască evadarea. Alte imagini îi arată dansând romantic pe un acoperiş la lumina lunii.

Marea convenţie a industriei cinematografice, CinemaCon, este o oportunitate pentru studiourile de la Hollywood de a-şi prezenta viitoarele producţii proprietarilor de cinematografe din întreaga lume.

Evenimentul are loc în contextul în care previziunile indică un an slab, în special din cauza recentelor greve ale actorilor şi scenariştilor de la Hollywood.

De asemenea, sectorul se luptă să iasă din cinci ani dificili, marcaţi în special de pandemia de COVID-19 şi de ascensiunea streaming-ului.

Cu toate acestea, Warner s-a bucurat de un succes semnificativ cu "Barbie", care a încasat anul trecut 1,45 miliarde de dolari.

Viitoarea ofertă a studioului include "Horizon: An American Saga", o saga western cu Kevin Costner în rolul principal, "Furiosa: A Mad Max Saga", de George Miller, şi filmul horror "Trap", de M. Night Shyamalan. 

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel