Primul hotel spațial din lume se va deschide în 2027. Te-ai duce în această vacanță?

Autorul articolului: Echipa RadioDCNews |
Data publicării:
| Categorie: Știri
Primul hotel spațial din lume se va deschide în 2027. Te-ai duce în această vacanță?
Primul hotel spațial din lume se va deschide în 2027. Te-ai duce în această vacanță?

Orbital Assembly speră să deschidă primul hotel spațial care plutește deasupra planetei în doar patru ani - și există planuri mari pentru camere de lux și experiențe de gravitație zero.

Compania care se află în spatele acestei destinații de vacanță unice este Orbital Assembly, care a publicat de-a lungul anilor diverse planuri pentru hotelul stației spațiale.

Hotelul și stația Starlab au achiziționat chiar și o nouă companie de inginerie în această lună pentru a impulsiona proiectul.

ZIN Technologies a fost achiziționată la 13 martie datorită experienței sale în domeniul echipamentelor de cercetare în microgravitație, care au fost utilizate pe naveta spațială și pe Stația Spațială Internațională.

În primul rând, cazarea din această lume va pluti deasupra atmosferei Pământului, așa că ne așteptăm la niște priveliști incredibile ale planetei noastre albastre.

Stațiile spațiale hibride vor fi proiectate atât pentru agrement, cât și pentru comerț și cercetare.

Acest lucru înseamnă că persoanele care rămân vor urca la bordul stației spațiale Pioneer sau al stației spațiale Voyager.

Stația Pioneer va avea spațiu pentru un total de 28 de ocupanți în același timp. Și, veți ajunge în vacanța vieții dumneavoastră la una dintre cele cinci stații de andocare.

La bordul stației Pioneer va exista o combinație de diferite setări ale gravitației, astfel încât veți avea picioarele pe pământ în unele locuri, în timp ce oamenii vor pluti în Zero-G în altele.

Site-ul web Orbital Assembly precizează: "Experimentați spațiul în confortul gravitației. Rezervați-vă următoarea vacanță în stațiunea de lux... în spațiu! Rezervați-vă locul la bordul primului hotel spațial de lux all-inclusive din lume și bucurați-vă de priveliști incredibile ale spațiului din confortul propriei camere de hotel aprovizionate cu gravitație. În interiorul Stației Pioneer, veți experimenta un confort care nu este disponibil pe alte platforme spațiale."

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel