Primul grup K-pop numit Ambasador de Bunăvoință pentru Tineret de către UNESCO

Autorul articolului: Mihai Preda |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Știri

SEVENTEEN, grupul carismatic de băieți K-pop care a lansat recent albumul antologic "17 IS RIGHT HERE", a adăugat o nouă realizare impresionantă la palmaresul lor.

UNESCO a ales SEVENTEEN ca noul Ambasador de Bunăvoință pentru Tineret datorită narațiunilor lor semnificative legate de creșterea noii generații, scrie PinkVilla.

Pe 11 iunie 2024, Organizația Națiunilor Unite pentru Educație, Știință și Cultură (UNESCO) a numit SEVENTEEN ca Ambasador de Bunăvoință pentru Tineret. SEVENTEEN a devenit astfel primul act K-pop desemnat pentru acest rol, marcând un moment istoric.

SEVENTEEN a fost ales de UNESCO deoarece grupul format din 13 membri a fost vocal în privința portretizărilor de creștere prin muzica și conceptele lor. O altă contribuție semnificativă este influența lor covârșitoare asupra tinerilor din întreaga lume de la debutul lor.

Muzica grupului a inspirat tinerii de-a lungul anilor. SEVENTEEN și UNESCO se alătură pentru a conduce tineretul către un viitor mai luminos și pentru a aborda problemele majore cu care se confruntă aceștia. Directorul General al UNESCO, Audrey Azoulay, a declarat că, după colaborările anterioare cu SEVENTEEN, este optimistă cu privire la implicarea lor pentru a aprofunda colaborarea.

În alte știri, ceremonia de numire a SEVENTEEN ca Ambasadori de Bunăvoință este programată să aibă loc la sediul UNESCO din Paris pe 26 iunie 2024. Conform surselor, membrii grupului vor susține un discurs de acceptare în acea zi și se vor întâlni cu Directorul General pentru a discuta pașii și activitățile viitoare.

SEVENTEEN și UNESCO au colaborat anterior în cadrul campaniei "Going Together", care a subliniat importanța educației. Campania a fost lansată împreună cu agenția SEVENTEEN, PLEDIS Entertainment.

Cel mai recent, SEVENTEEN a susținut un spectacol la al 13-lea Forum UNESCO pentru Tineret, care a avut loc la Paris în noiembrie 2023. Tineri din peste 170 de țări au participat la eveniment, demonstrând influența grupului format din 13 membri.

SEVENTEEN este un faimos grup de băieți K-pop format din 13 membri: S.Coups, Jeonghan, Joshua, Jun, Hoshi, Wonwoo, Woozi, DK, Mingyu, The8, Seungkwan, Vernon și Dino.

În cele mai recente evoluții, SEVENTEEN a lansat mult așteptatul album antologic "17 IS RIGHT HERE" pe 29 aprilie 2024, alături de un videoclip muzical pentru piesa principală "MAESTRO".

Între timp, Jeonghan și Wonwoo, ca sub-unitate, vor lansa albumul lor de debut "THIS MAN" pe 17 iunie.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel