Primești 30.000 de euro dacă te muți aici! Este de vis

Autorul articolului: Echipa RadioDCNews |
Data publicării:
| Categorie: Social
Primești 30.000 de euro dacă te muți aici! Este de vis/Freepik
Primești 30.000 de euro dacă te muți aici! Este de vis/Freepik

Dacă te afli într-un moment al vieții când te simți indecis și nu știi care direcție să alegi, ar putea fi interesant de știut că autoritățile din Italia oferă o sumă generoasă de 30.000 de euro pentru cei care decid să se mute în regiunea Calabria, cunoscută pentru plajele sale superbe. Cu toate acestea, există câteva condiții de îndeplinit: să ai sub 40 de ani și să fii dispus să faci această mutare în termen de 90 de zile.

Acest loc binecuvântat de soare se află în minunata regiune Calabria, Italia, cu plaje uimitoare ce te așteaptă. Inițiativa a fost lansată din cauza îngrijorătoarei scăderi a populației din această zonă, iar cei interesați de mutare vor primi un sprijin financiar de 30.000 de euro pentru a-și renova locuințele.

Pentru a beneficia de această oportunitate, trebuie să îndeplinești anumite condiții.

Cei care doresc să se mute trebuie să aibă sub 40 de ani și să fie pregătiți să se stabilească în Calabria în decurs de 90 de zile. De asemenea, pentru a deveni rezidenți în această frumoasă regiune, aceștia trebuie să prezinte un plan pentru a iniția o afacere într-unul dintre sate sau să se angajeze în locurile de muncă disponibile în această zonă care are nevoie de forță de muncă.

Cum o să primească rezidenții banii

Gianluca Gallo, consilierul pentru agricultură din Italia, a declarat că banii vor ajunge la noii rezidenți sub forma unui venit lunar cuprins între 800 și 1000 de euro/lună timp de 2 sau 3 ani.

„Am rafinat detaliile tehnice, suma lunară exactă și durata finanțării și dacă vom include sate ceva mai mari, cu până la 3.000 de locuitori. Până acum am primit un mare interes și, sperăm că, dacă acest prim proiect funcționează, vor urma mai multe sate în următorii câțiva ani", a spus Gianluca Gallo pentru CNN.

Este important de menționat că viitorii locuitori ar trebui să fie conștienți că, conform consilierilor regionali, cele mai căutate tipuri de afaceri în zonă sunt restaurantele, magazinele și pensiunile sau hotelurile, lucru care le va oferi oportunitatea de dezvoltare.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel