Primele imagini cu fiica lui Rihanna și A$AP Rocky

Autorul articolului: Echipa RadioDCNews |
Data publicării:
| Categorie: Știri
Primele imagini cu fiica lui Rihanna și A$AP Rocky/Facebook
Primele imagini cu fiica lui Rihanna și A$AP Rocky/Facebook

Rihanna și A$AP Rocky au făcut o prezentare similară pentru cel de-al doilea copil, asemănându-se cu modul în care au anunțat primul copil. Cei doi artiști au creat o ședință foto specială, unde au apărut pentru prima dată toți patru împreună.

Fotografiile de familie arată-o pe cântăreața în vârstă de 35 de ani, originară din Barbados, alături de rapperul în vârstă de 34 de ani, A$AP Rocky, la aproape două luni după ce a dat naștere celui de-al doilea copil. Această prezentare a confirmat zvonurile cu privire la sexul bebelușului, arătând că noul membru al familiei este o fetiță. În ședința foto, micuța poartă o salopetă roz, împreună cu șosete albe și o pălărie asortată.

După ce și-au numit primul lor copil RZA Athelston Mayer, Rihanna și A$AP Rocky au ales un nume la fel de distinctiv pentru fiica lor. Micuța se numește Riot Roze Mayer și s-a născut la Spitalul Cedars Sinai din Los Angeles pe 1 august, la ora 7:41, cu două zile mai devreme decât se afirmase anterior. Primele detalii despre nașterea celui de-al doilea copil al Rihannei au fost dezvăluite de publicația The Blast, care a publicat certificatul de naștere al bebelușului, inclusiv numele acestuia.

Se pare că numele Riot a fost inspirat de o piesă pe care A$AP Rocky a înregistrat-o cu Pharrell Williams și care a fost lansată la începutul anului, conform aceleiași surse.

În imaginile publicate în mediul online, cei doi artiști apar alături de cei doi copii ai lor, RZA, în vârstă de un an și patru luni, care purta o pereche de blugi albaștri și o bluză gri, peste care avea o jachetă din piele în miniatură, și Riot, în vârstă de aproape două luni, care purta o salopetă roz și o căciulă asortată, fiind învelită cu o pătură în aceeași nuanță. 

Rihanna a anunțat că este însărcinată cu cel de-al doilea copil în timpul concertului de la Super Bowl din februarie, atunci când a apărut într-o salopetă mulată cu burtica de gravidă la vedere. 

Articole similareCele mai noi articoleTrend - Top citite


DC Media Group Audience