Primarul staţiunii Sinaia anunţă că este infectat cu varianta Omicron

radiodcnews Team |
Data publicării:
| Categorie: Social
Fotografie creată de Karolina Grabowska, de la Pexels
Fotografie creată de Karolina Grabowska, de la Pexels

Primarul staţiunii montane Sinaia, Vlad Oprea, este infectat cu coronavirus. 

Primarul staţiunii montane Sinaia, Vlad Oprea, a anunţat, marţi, într-o postare pe pagina sa de socializare, că este infectat cu varianta Omicron a noului coronavirus, scrie Agerpres. 

Conform sursei citate, edilul a făcut un test după ce a prezentat unele simptome.

"14 zile lucrez online. Mi-a curs nasul, am avut o stare de moleşeală şi am decis să fac un test preventiv. Tocmai am primit rezultatul pozitiv infectat cu ultima formă Omicron. Continui munca de la distanţă alături de echipa de la Primărie. Vă rog să fiţi precauţi şi să respectaţi regulile de protecţie. Împreună trecem peste toate!", a scris Oprea pe Facebook.

În octombrie 2020, primarul staţiunii Sinaia a fost internat pentru îngrijiri medicale după ce a fost diagnosticat cu COVID-19. 

Situația COVID-19 în România

Până astăzi, 4 ianuarie, pe teritoriul României au fost înregistrate 1.816.956 de cazuri de infectare cu noul coronavirus (COVID – 19), dintre care 11.745 sunt ale unor pacienți reinfectați, testați pozitiv la o perioadă mai mare de 180 de zile după prima infectare. 1.745.012 pacienți au fost declarați vindecați.

În ultimele 24 de ore au fost înregistrate 3.900 de cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV – 2 (COVID – 19), dintre care 186 de cazuri de pacienți reinfectați, testați pozitiv la o perioadă mai mare de 180 de zile după prima infectare.

Până astăzi, 58.866 de persoane diagnosticate cu infecție cu SARS – CoV – 2 au decedat. În intervalul 03.01.2022 (10:00) – 04.01.2022 (10:00) au fost raportate de către INSP 52 de decese (22 bărbați și 30 femei), dintre care 5 anterioare intervalului de referință, ale unor pacienți infectați cu noul coronavirus, internați în spitalele din Alba, Argeș, Arad, Bacău, Bihor, Bistrița-Năsăud, Brașov, Buzău, Cluj, Constanța, Covasna, Dâmbovița, Dolj, Galați, Hunedoara, Iași, Ilfov, Maramureș, Mureș, Prahova, Sălaj, Sibiu, Suceava, Teleorman, Vâlcea, Vrancea și Municipiul București.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel